0 oy
1,573 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından

Yarın kayseri sehir hastanesine kontrole gitmeyi düşünüyorum giden var mı durumlar nasıl orda 37. Haftaya gircem kontrole gitmem gerek 3 hafta olcak gitmiyorum bilgisi olan var mi gitsem mi kararsız kaldım 

5 Cevaplar

0 oy
(3,886 puan) tarafından
Kayseri de çok diye biliyorum canım imkanım varsa özele git 
tarafından
Ah hemşerimmk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben burda yaşıyorum sürekli kontrollerime gittim doğum da da çok iyiydi doktorallari iyiydi bana gelenler en azından canım tavsiye ederim :)
0 oy
tarafından
Ama virüsten dolayı kontrol e bakarlar mi bilmiyorum doğum a kadar kabul etmiyorlar diye biliyorum acil lere bakiyolar
(530 puan) tarafından
Aradım da tek doktor varmış erken gelmeniz gerekiyor dedi sabah 8 de
tarafından
Git o zaman canim hangi doktor söyledi mi benim doktorum un adı Vasfiye Eroğlu YDÜ saolsun çok iyi bı doktordu
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Valla benim sezeryanim gecen sene orda oldu odalar mukemmel yemekler 3 ogun temizlige dikkat ediliyor doktorlar cok ilgili ama suan salginsan dolayi nasil bilmiyorum ora yani
0 oy
tarafından
Sehir hastanesine gitme canım  imkan varsa humaya git 
(0 puan) tarafından
Sehir Hastanesi'nde hic ilgili alakalı bi kadin dogumcu görmedim..Ben şahsen gittiğime pişman oluyorum
tarafından
Fakültede doğum yaptim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 274 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ebru Sahiin (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 3,725 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde 090220 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegull (375 puan) tarafından soruldu

412,588 soru

12,421,918 cevap

45,270 kullanıcı

Kategoriler

...