0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
4 aylık hamileyim. Altim bembeyaz olmuş heralde mantar oldum ama hem çok pis kokuyor hemde ağrım oluyor. Sirkeyle yıkıyorum ama geçmiyor iç tarafına doğru var büyük ihtimal. Çok rahatsız hissediyorum kendimi. Çok kaşınıyor karnım ağrıyor ara ara. Ellerimde egzamadan çatlak çatlak yaniyor. Ağlamamak için k ndimi zor tutuyorum. Hastaneye de gidemiyorum eşim dilinin ucuyla al randevuyu diyor ma götürmeye hiç niyeti yok virüs var diyor. Köy sayiklayip duruyor beni hiç dusunupte seninde bı rahatsizliginmi var demiyor kendimi çok yalnız hissediyorum köye gitmek istemiyorum 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Travazol iyi geldi bana ama ara ara hâlâ oluyor hamile değilim bu arada 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastaneye gitmelisin enfeksiyon iyi değil hamilekte 
0 oy
(18,122 puan) tarafından
yasak var esin nasl gidicek koye doktora git bence ilerlemis mantar
0 oy
tarafından
Canım Dr gitmelisin bence Allah korusun enfeksiyon felann kaparsin korkutmak istemem ama sen bir can taşıyorsun dinleme milleti Dr görün 
0 oy
tarafından
Sağlık ocağına aile hekimine git en azından 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Geçmiş olsun  Rabbim acil şifalar versin inşallah
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Kız seni geçtim bebeğin de kapar enfeksiyon hmn git 
0 oy
(5,073 puan) tarafından
Kuzum bı acile felan gitsen enfeksiyonun fazla galiba. Bebek için iyi olmayabilir.
0 oy
tarafından
Bende oyleydim fitil vermişti doktor gyno lomexin diye kesilene kadar 3 4 kutu kullandim 3 gun arayla. Bi de travazol krem iyi geliyodu kasibtiya
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Kuzu o mantari fitilden baska bisey gecirmiyor fitil veriyo doktor bende kullandim daha 2   3 hafta once rahatladim cok sukur onu kullaninca. Travazol krem verdi bide ama o ise yaramiyo sadece bi kac saatligine kasintiyi rahatlatiyo o kadar mantari iyi etmiyo
0 oy
(249 puan) tarafından
Bendede enfeksiyon var hamileyim gecen gece suyum patladi zannettim su gibi bisey cok  korktum acile gittik ambulans gelip aldi esim aradi bi gidip  gorun doktora fitil verdi banada canim gecmis olsun bu arada  
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Hastaneye gitmelisin canım enfeksiyon basite alınacak bişey değil 
0 oy
(333 puan) tarafından
Bende 4 aylik hamileyim pazar günü bir iki damla kan geldi enfeksiyondan diye düşündüm çünkü bende kasinti yok ama yanma vardi fitilim vardi onu kullaniyorum. Siz bir görünün kasintida varmis cok rahatsiz edici bir durum. Sabah aksam camasirinizi degistirin yuksek isida yikayin ve ütüleyip kullanin cok su için baska da doktora gidin demekten baska bisey diyemiyorum malesef rabbim sifa versin. Ayrica bu köy meraklisi anlayissiz esleride bi türlü anlayamıyorum. 

İlgili bir soru bulunamadı

411,362 soru

12,382,720 cevap

43,321 kullanıcı

Kategoriler

...