Bende oğlum doğduktan sonra çok kötü olmuştum cnm lohusalık psikolojisi yüzünden.
Sürekli eskiyi özlüyordum çocuk olmadan öncesini bebeğime zor ısındım çok kötüymüş o lohusalık bebeğimi ger emzirmede yok yere ağlıyordum.
Ama sonra geçti, şimdi gezmeye alışverişe hatta temizlik yaparken bile odadan odaya oğlumla birlikte gezerizz.
Kendimede bakabiliyorum şükür evimin işinide yapabiliyorum, gezmelerede oğlumla gidiyoruz, bi an önce büyüsede oğlumun koluna giripte birlikte gezebilsek diye geçiriyorum bazen içimden.
Hiç merak etme cnm görüceksin bak bağımlısı olucaksın bebeğinin, bebeğin kendi kendine oynarken bile sn yanımda dursun diye temizlik yaparken bile odadan odaya gezdiriceksin kendinle beraber
Eminim bu düşünceler bi cok anne adayinda vardır ama bu kadar takip korkutma kendini canim. Elbette zorluk olacak annelik kolaymi. Ama her zorlugun bi kolaylığı vardir Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Bi bakmissin dogmus bi bakmissin 6aylik 1yas derken zaman su gibi akip gider merak etme. Hem kokusunu icine cekince eminim bukadar zor gelmez
Bende öyle degilde millet cok karisacak beni darlayacaklar ve herkesle kavga edicem gibisinden bir korku endise var dusundukce bu anlamda geriliyorum ya nefret ederm herseye karisilmasndn ve kmseninde hayatına maydonoz olmadm olmam smdiye kadar ama cevremdekiler oyle degil sacma sapan seylerle darlayacaklar ve sinirlerim tepeme cikcak sanirim Insallah olmazz
1,491,780 soru
24,376,532 cevap
348,367 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın