0 oy
1,048 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından
Bebeğim 7 aylık sabaha karsi emzirmek icin yanima aldim yatagin kenarindan da uzaktir oyle emerek daldi benim de icim gecmis ve huyu da degildir karanlikta kendini memeden cekmis nasi yaptiysa yatagin ucuna gitmis ve yere haliya dusmus yatagim da alcak bi yatak degil yani aglama sesine uyandim hemen aldim kucagima bi yarim dakika agladi meme verdim falan sakinlesti vucudunda kafasinda herhangi bi kizariklik sislik morluk yoktu kusma ya da hareketlerinde bi anormallik de yoktu iki saate yakin uyutmadim artik  uykusuzluktan aglayinca macbur yatirdim simdi neseliydi br bucuk saat boyunca yerde oyuncaklarıyla oyalandi cok suçluluk hissediyorum bu zamana kadar hep dikkat ediyordum cok sukur hic dusme bi kaza yasamamistik nasi bi gafletle uyuduysam hala aklimdan cikmiyor

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur boyle seyler canım insanlık hali yanı sonucta hem Allahın izniyle bısey olmaz düşe kalka büyüyecekler sonucta 
(667 puan) tarafından
Insallah bisey yoktur canim insan gercekten cok sucluluk hissediyor
tarafından
Ya oyle tabı benom bebıs henuz dogmadı ama kucuk kardesım de yasadım o duyguları nasıl Bı duygudur cok ıyı bilirım ama sakınan goze cop batıyo ıste fazlada sakınmamak gerek
(667 puan) tarafından
Saglikla gelir inşallah benm de yegenlerm duserdi de kendi cocugun olunca baska oluyormus bi telas sariyor insani
tarafından
Oyle tabı canım bıseyı yoktur ya Allahın izniyle hıcbısey olmaz
(667 puan) tarafından
Insallah canm
-Reklam-
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Canım insansın yorulursun elinde olmaz bazen. Çocuğun iyiyse gözlerinin içine bakıp gülümse koca bir şükür çek :) 
(667 puan) tarafından
Cok sucluluk hissediyorum canim ya nasil akil edemedim onun memeden ayrilip donebilecegii insallah bisey yoktur hersey normal duruyor. Esim bana kizdi niye dusunemedin diye
(7,816 puan) tarafından
Ben böyle şeylerde eşe soyleme taraftarı değilim bir anormallik olmadığı müddetçe. Çünkü genel erkekler teselli etmek yerine zaten vicdan azabı çeken anneye iyice psikolojik şiddet uyguluyorlar
(667 puan) tarafından
Oyle oldu canim ama insan o panikle söylüyor
0 oy
tarafından
Hic korkma cnm hareketlerinde bir anirmallik yoksa bnm iki tasinda kizim var yataklardan duse kalka buyuduk sade o degil bn bile dustum :)))) sira 3 aykik oglum var onkada duseriz ilerleyen zamanlarda herhalde :))
(667 puan) tarafından
Sagol canim icimi rahatlattin insallah bizim de bisey cikmaz doktora da goturmedim
tarafından
Takip er cnm hareketlerini bisi olmaz Allahin izni ile.
(667 puan) tarafından
Insallah canm hersey normal
0 oy
(10,598 puan) tarafından
Aynısnı hemde tam olarak aynısnı dun yaşadm cnm :( çok şukur bizde de bişey olmadı pat sesi geldi ağladı hemen aldm sakinleştirdm 1 saat uyutmadm gozlemledim skıntı olmadı şukurler olsun.. bizde şimdiye kdar hiç bi duşme fln yaşamamştk akşama kdar ellerim titredi korkudan :/ Allah kimseye evlat acısı vermesn, geçmiş olsun size de
(10,598 puan) tarafından
Amin cnm amin.. aynen artk done done gidiyor benim ki de
(667 puan) tarafından
Hic yapamaz dediklerini biranda yapabiliyorlar canm artik cok dikkatli olmamz lazm
(10,598 puan) tarafından
Evet kzum.. kız mı erkek mi senin ki ☺
(667 puan) tarafından
Erkek canim bizimki:) sizinki?
(10,598 puan) tarafından
Kız kzum :) Allah bağşlasn
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Geçmiş olsun takma kafaya düşekalka büyyecekler
(667 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
(887 puan) tarafından
Kiz uzme kendi annelerim nerdeyse hrpsi yasiyor bu durumj aymisi bndefe oldu .bi anormalllik yoksa bebiste kotkma
(667 puan) tarafından
Bi anormallik yoktu kizariklik da göremedim nasil dustugunu de bilmedgm icin tedrgin oldum
(887 puan) tarafından
Tmm cnm haliya dusmus zateb bsy olsa belli ederdi kac saat olmus
0 oy
(59 puan) tarafından
Her anne bebegin basina gelen bir durum malesef uzucu bi durum ama oluyor iste ....bende bikac kere dusurdum bebegimi cok sukir bsy olmadi o sucluluk duygusunu bilirim
(667 puan) tarafından
Gercekten insan cok suclu hissediyor kendni
0 oy
tarafından
Yataktan düşmese başka sekilde düşüyorlar oğlum dün arabasının üstüne basıp kaydı sırt üstü düştü önüne geçilemiyor maalesef insanlık hali yorgunluktan dalmışsındır 
(667 puan) tarafından
Yürümeye baslayinca da cok dusuyolar herhalde
tarafından
Hem de coookkk :)
0 oy
(45,018 puan) tarafından
7 aylikmis canim bisey olmaz ilk aylarda darbe almamasi onemli korkma canim bisey olmaz
(667 puan) tarafından
Ilk,aylar dusse daha sikinti olurdu dimi
(45,018 puan) tarafından
Evet canim aynen ole
0 oy
(381 puan) tarafından
Canım korkma birşey olmaz onlar daha melek allah koruyor benimde kızım düşmüştü bir kere birşey olmamıştı insanlık hali 
(667 puan) tarafından
Sagol canm bi,anormallik,olmadi sukur ki
0 oy
tarafından
Olur canım hepimiz yaşadık nerdeyse biz dr bünye olarak yoruluuoruz hareketlerini takip et uyurken elini sık tepki veriyor mu bak
(667 puan) tarafından
Onu denemedim ama su an elini sıksam elimi direk agzina goturuyor
0 oy
(1,506 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inan o acının tarifi yoktur elim ayağım boşalıyor ilk ben ağlıyorum çocuğa bisey olduğunda birde olaylar bende psikoljik olarak yer edindi dayanamıyorum postunu bile inşallah bisey olmamıştır diye açtım okudum
(667 puan) tarafından
Hersey normal sukur ki bisey olmadi canm ama insan o,psikolojiden cikamiyor
0 oy
(3,754 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm bn aylardır yatakda yatmıyorum eşimle bile uyuyamıyorm kızımla uyuyorm yer yatağı yapıyorm öyle uyuyoruz hareketlenme zamanları korkuyorum öyle yatıyorm cnm sende öyle yap Bi kaç ay yerde yatın bişey olmaz

Bir anormallik yoksa bişey yokturdur için ferah olsun düştüğü için sen kendini huzursuz hissediyırsun cnm dediğim gibi yer yatağı yap öyle yatın cnm 
(667 puan) tarafından
Yaz da gelicek ve burasi yazin cok sicak yerde yatsak usumez de zaten herkes balkonlarda yatiyor hem yatak odasinda klima da yok cok sicaj oluyor yere yatak yaparim istedigi gibi dönsün dursun
(3,754 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
(518 puan) tarafından
Benim de kızım 7 aylık ve aynısı başıma geldi şükür birşeyi yoktu,çok geçmiş olsun,yanıma alınca yere yastıkları koyuyorum artık döner yine diye
(667 puan) tarafından
Allah korudu,canim
(518 puan) tarafından
Kesinlikle öyle...

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 248 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kurdele (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 180 göst.
31 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 555 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu

412,736 soru

12,426,853 cevap

45,527 kullanıcı

Kategoriler

...