0 oy
963 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çocuğunuza varlığı yokluğu öğrettiniz mi?

Öğrettiyseniz nasıl öğrettiniz ?

Bi şey mesela oyuncak istediğinde paranız varken tamam alınır ama paranız yokken ona nasıl anlatıyorsunuz...

Ağlama krizlerine giren oluyor mu istedikleri alınmayınca? 

21 Cevaplar

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Çocuğuma Gereksiz olan her şeyin alınmaması gerektiğini öğrettim ve çok da güzel algıladı örnek veriyorum bir yere gittik bir araba almak istedi diyelim ki ama o arabadan  var evde Sadece kırmızı varsa mavisini istiyor Ben de tamam bu maviyi alacağız Ama bu maviyi alırsak başka oyuncak alma hakkın bu ay yok paramız buna yetiyor dediğimde Tamam ama istiyorum diyordu başka istemeyeceğim söz diyordu mesela o anda almıyordum onu çünkü onun kıymetini bilsin istiyordum meselâ Diyorum ki bu arabayı sana alacağım siparişini verdim yapıliyor oğlum. anne Arabam nerede diye sordugunda  tekerleri yapılıyor ertesi gün soruyor hani Arabam nerede rengi istediğin renge boyanıyor Ertesi gün de  soruyor camları takılıyor böyle böylee bir hafta on gün oyaliyordum sonra alıyordum ama hala 8 yaşına girecek oyuncağının değerini inanılmaz Biliyor kesinlikle kırmaz onları günlük temizler bile hiçbir şekilde ağlamadı Bir oyuncağın ne kadar kıymetli yapıldığını ve ne kadar uzun sürecte eline geldiğini bildiği için tutturmazda onu istiyorum bunu istiyorum diye çünkü anlattım çok örnekler verdim. Bazı şeyleride hemen alıyorum yapılmışı varmış diye .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 380 göst.
+2 oy
6 cevap 540 göst.
+1 oy
2 cevap 193 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Siyah.incii (1,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,892 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,702 soru

23,654,188 cevap

308,642 kullanıcı

...