Evde bebek olmasi nasil bisey :)
Iki aylik olduk biz Biraz zorlanıyor insan hatta fazla fazla tüm düzenini yerle bir ediyor öyle kolay olmayacak artık ben varım diyor gerçekten ağız tadıyla yemek bile yemek hayal oldu uykuyu asla söylemiyorum bile bebegim zor bebeklerden :))) ama değer mi ? Elbette değer Benim kızım herşeyden babasından bile daha çok Aşk bana ♡♡♡♡
Çok güzel duygu Rabbim olmayan herkese versin inşallah benimkisi iki aylık oldu bi gülüşü var ömre bedel bu aralar seste cıkarmaya başladı neşe kaynağı
Cook guzel birsey oncelikle Allahm isteyen herkese bu duyguyu yasatsin inşaallah...
Bnm zatn 4 yasnda bi kizm var ona cok asiri duskunum pinpirikli annelerdenim ikinci bebegimi acaba sever miyim nasl olacak die hep dusunceler icindeydm cunku karnimdaykn hic bi duygu hissetmedim ama dogunca hayatm o kadr cok degisti ki herseyim oldu birincide besincide hep ayni derler ya öyleymiş insan ayrt edemiyor hic birini suan 50 günlük olduk uslu bebeklerdenz cok şükür sadece gwce uykusuzluk biraz zor oluyor ama olsun degmez mi o minislere;)
Çok güzel yaa kavga etmeye bile vakit yok hersey onun için onunla ilgili onunla güzel onunla muhteşem
Küçücük bi mutluluk işte evi yönetiyor şimdiden küçük efendi :)
Yüzüne güldü mü dünyalar senin oluyor
Yumruğunu yiyor gülüyor beni takip ediyor karnını doyururken gozlerime kitlenip kendini geri cekiyor ve benimle konuşmaya başlıyor aaaavvv aguu diye diye gülüyor mimikleri çok tatli aynı annesi:))))))ınşallah isteyen herkese nasip etsin Allah
40 banyomuzu yaptırdım uyuyor şimdi küçük adamÇok güzel bir hismiş soğursa yiyemem içemem dediğim şeyleri öyle bir yiyip içiyorum ki:) bize nefes oldu.Saatler nasıl geçiyor anlamıyor insan.Cenabı Hakk bizlerinkini hayır eylesin.İsteyenlere de en hayırlısını versin.
Cok güzel bisi ewe neşe veriyo Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Benim minnoşum daha 10 günlük ama okadr güzel bir duygu ki ilk başta bu benim oğlumu mu bunu benmi dünyaya getirdim diyorsun baktıkça inanasım gelmiyor ama sonra diyorumki bu meleği bana rabbim emanet etti o benim bundan sonra hep hayatımda olacak diyorum birde normal de 40 ı çıkana kadar bebekler okadr hayret etmez görmez duymaz yada sürekli uyur derler benim oğlum okadr hareketli ve o kadar uyanıkkı anlatamam bazen hayret ediyorum karnı acıkınca aglıyo istemeyınce diliyle itiyo sesime heycanlanıyo beni takip ediyorum kıpır kıpr hiç durmuyo iğne vuruyolar aglamıyo topuk kanı alıyorlar aglamıyo banyoda aglamıyo çıplak kalmayı çok seviyo yanı çok şaşırtıyo bizi bu bana daha çok heyecan veriyo
2.çocuğunuzu bekliyoruz ilk oğlum 6 yaşında doğduğunda ben bebeğimi sallarken eşim 'in saçları ile oynardım.eetesi gün bebeğimi emzirirken eşim saçlarım ile oynardı çok komiktik ucumuzde .bebeğimizin ağladığı anlarda bile kucagimdayken eşim ile ikimiz sevgimizi hiç ihmal etmedik.35 günlük bebekti her yere çıktık gittik 45 günlüktü yurt dışına tura katıldık valla şimdi 6 yaşında bizim ile heryere ayak uyduruyor oğlumuz:))
1,495,374 soru
24,429,064 cevap
352,313 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın