Ben 14 bçk yaşnda eczane çırağı sonra pastanede rezgahtar sonra 16 yaşıma girerken fotoğrafçıda başladım sonra 19 yaşında fotoğrfçılığa küstüm tekstile girdim 2 sene orda çalıştım evlenmek için çıktm yine bi stüdyoda fotoğrafçılığa başladım en son 2019 da ev hanımlığına geçtim
Eczane
Pastane
Fotoğrafçılık
Tekstil
Evhanımlığı (enzoru)
Muhasebe
Ay hic yapmadım ogretmenim ama henuz çalışmıyorum annelik yapiyorum 57 gundur
Profilo Beyaz eşya satış danışman şuan. Daimi isim hamilelik inşallah 9hafta sonra annelik mesleğine geçiş yapcam
Hiç çalışmadım bn kuzum ya keşke bi mesleğim olsaymış 4 yıllık maliye mezunuyum bi ara typ diye bşy olmuştu işkurdan 6 aylığına temizlikçi alıyolardı il özel idaresinde çalıştım 6 ay ama muhasebe bölümünde masa başı oldu saolsun müdürler ayırmıştı mezuniyete göre orda işte bankaya gidiyodum işlemleri öğretiyolardı biz yapıoduk çok güzeldi ama bitti tabi
Anayim ben Ana
Universitede ogrencilik yillarimda garsonluk yaptim part time ay ne guzel gunlerdi
Sonra mezun oldum memlekete dondum ozel bir sirkette yonetici asistanligi yaptim
Sonra evlenip sehir degistirecegim icin ordan ayrildim ev hanimi oldum (gittigim sehir siirt olunca is bulamadim orda calismaya devam ederim bulabilseydim ) simdi tayinimiz cikiyo batiya geliyoruz is bulurum insallah batida
Bebek dogsun az buyusun caliscam yine ev hanimligi bana gore degil hic
1,486,847 soru
24,307,427 cevap
344,531 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın