Neden ya bunlara idam gelmez biz gecelerce uykusuz kalalım iki dakika sesi çıkmazsa aklımızı kaybedelim bunlar kalksın o minik bedenlere kıysınlar
Biri taviz eder
Biri pedefoli der
Biri öldürür
Ne istiyorsunuz bu çocuklardan nee
Basmiza ne geliyorsa hep bu minik bedenlere kıydıkları için
Onların Rabbime şikayeti çok ağır oluyor çok
Içim parçalanıyor yaa benim evladım değilama ben de bir anneyim
Rabbim en agir sekilde cezalandirsin sorsun insaAllah o kucucuk cocuga nasil kiydin cani adam daha kucucuk ya kucucuk
Allah kahretsin onlari bitanedaha vardi babasi anneyi bicakliyo hapse giriyo su nalet yasadan faydalanip cikiyo sonra kizini doverek olduruyo yavrum 4 gun yogun bakimda kalmis minicik vucudu dayanamamis Allah cehennem atesinde yaksin insallah sinirden elim ayagim titriyo benim boyle seyler gorunce
İçerde sag birakmazlar zaten onu
Aman bu pisliklere hic birsey olmuyor ! Her gecen yil surekli artiyorlar, popiler oldular artik Hergun bir cocuk tacizi,tecavuzu,oldurulmesi duyuyoruz,uckuru icin minicik bebeklere el surenler, cezasi ne ?? Caydirici bir cezasi yok ki ! Bunlari hadim edip hicrede olene kadar tutacaksin bak yapabiliyorlar mi ! Ama biz ne yapiyoruz bir kereden birsey olmaz diyen aile bakanimiz var ((( boyle bir ulkede boyle bir sapiklikta artik normal geliyor yani ...Hukumet daha sert onlemler almali
1,499,731 soru
24,495,033 cevap
357,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın