0 oy
388 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar yoğurt maydonoz ve limon karıştırıp yenilince acayip yağ yakıyomuş tok tutsun diye içine kabak rendelenebiliyo ya şimdi ben emziriyorum ya yesem acaba bi zararı olur mu ki? Ben içine sütü artırsın diye yeşil haşhaş  doğruyorum bi de arı poleni atıyorum bi iki gece yedim sabaha kadar hiç acıkmadım ama korktum bebeğe bi zararı olur mu diye yemedim bi bilginiz var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Arî poleni dediğin propolis mi 
(2,474 puan) tarafından
Ben ikisi aynı şeymi bilmiyorum canım ama emziren anneler de propolis kullanılmaması gerek diye okumuştum ben o yüzden kullanmamıştım bi sende bak derim
tarafından
Eşim rezene aşmaya gitmişti aktar vermiş zararlı olsa vermezdi herhalde aynı değildir ama bi bakayım canım
tarafından
Baktım canım aynı şey değilmiş hatta faydası çokmuş bebeğe ve süte faydası varmış
(2,474 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim bende araştırıp kullanıyom o zaman
tarafından
Kullan canım sütü baya artırdo
-Reklam-
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Maydanoz biraz süt kanallarını tikiyo ama dene azalma olurmu bilemem kişiden kişi değişir 
(12,767 puan) tarafından
Dene bakalım ben limonlu tuketince baş ağrısı yapıyo bende diyetle verdim  baya kg şuan yiyorum ramazanda geri ahahah
tarafından
Oğlan ek gıdaya geçse diyet yaparım da 4 aylık dhaa
(12,767 puan) tarafından
Dhaa küçükmüş bekle az daha ben 10 aylık di başlamıştım 13 aylık bıraktım şuan 2 aydır yiyorum de geliyorum
tarafından
Annem de 8-9 aylık olsun öyle başla diyete diyo çocuk karnını başka şeylerle doyursun memeyi de alsın öyle diyo
(12,767 puan) tarafından
Aynen kesilirse yada azalırsa hiç değilse yemek yiyo kahvaltı VS yapıyo
0 oy
tarafından
maydanoz ve limon sutu azaltir canmmm yeme onalri ...
tarafından
Sen kendini bi dene azalırsa tutmazsın
tarafından
bnde bi turlu orucunu tutamadim dogru durust ... ilk.evlendim ilk dogumum kirkliydim tutmadim ikinci sene tuttum 3. see gene hamile kaldim ... ilk senenin kazadini bitirdim ama gecen senenin kazasi duruyor ... bu sene tutmaya caliscam kalan kazalari da kisin bitirecegim insealllh...
tarafından
İnşallah canım seneye artık hepsini tutarız
tarafından
rabbim omur verrse tutalm inseaallh
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Bndr yaocaktim maydanoz sutu azaltiyomus canm 
tarafından
Yapmam canım süt daha önemli 8-9 aylık olsun diyet yaparım artık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
0 oy
9 cevap 199 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
20 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.

412,746 soru

12,427,020 cevap

45,533 kullanıcı

Kategoriler

...