Evden alışverişe çıktık. Bir odanın penceresini açık bıraktım hava alsın ev diye. Dün gece kedi girmişti evime aç heralde diyip çıkarmıştım. Bugün de eve geldim yatak odamda. Pencereye yemek koyup çıkardım. Tekrar geldi. Ne oluyor acaba dedim bir baktım yatak odasındaki karton kutuya koymuş))) çok değişik mutlu oldum ya. Eve kedi almayı çok istiyorum ama sorumluluğundan çekiniyorum. Bu güzel misafir iyi gelecek inşaAllah))❤
Yaa kıyamam nasıl minnoslar
Ah yerim nasıl güzeller yaaa bence bu Allahın sana bi işareti olabilir
Bak buda bizim cirkin kizimiz
Ay kıyamam ya maşallah ne güzeller orayı güvenli gormsu demek ki .
Oyyy ))
Anne işte oda
Oğlumun en iyi arkadaşı küçük ablamiz büyük ablamiz beni kiskaniyor biraz cok samimi degil ama citirla tam kankalar allah sizden razı olsun gercekten bir mucize bobuslerini hayatta getirmez guvenmese bu size bir işaret yavrular biraz büyüyünce gruptalardan paylasip sahiplendirebilirsiniz kum dagitmasin diye kapalı kum kutularindan alip onunede bir paspas koyarsaniz dagilmaz evinde cok buyuk sevap verdiginiz her yiyecek süt olsun kuzucuklara
Ah kıyamam nasıl güzeller şansları da güzel olur inşallah Bebeklerini getirdiğine göre hem size çok güveniyor hem de zor durumda kalmış belli. Allah razı olsun sizden öyle mutlu oluyorum ki sizin gibi insanları görünce. Benim de 3 kedim 1de köpeğim var sokaktan sahiplendiğim
İşte bu dana :D
1,491,353 soru
24,370,498 cevap
347,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın