0 oy
581 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar pazartesi eşimin iş yeri açılıyor ise başlıycak. Istanbulda kira fatura yol parası yemek parası derken aldıgı para gidiyo bende yanına birşeyler yapmak istiyorum evde poğça yaptım sandiviç yaptım ama aynı seyler diye istemiyor. Börek de sevmiyor eşim öyle basit kahvaltı ve öğlende yiycek ne yapabilirim.

6 Cevaplar

0 oy
(164,174 puan) tarafından
Sulu yemek salata corba kofte ekmek yapip sefer taslarina koy 
tarafından
Yok canım sulu yemek istemiyor yanına zaten akşam evde yiyorum diye eşim çok seçici  zaten akşam yemeğinde bile çok yemek seçiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tost yap hamburger yapa bilirsin 
tarafından
Eşim çok seçici canım tost sevmiyor sabah kahvaltıda da hamburger yemez
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Geceden kalan yemegi yerse eger onu koyabilirsin kaplara ekmek.dilimlrinden kucuk pizzalar yapabilirsin patates haslayabilirsin baharatlayip tuzlayip limonlayip yiyebilir cok guzel oluor oyle 
tarafından
Ekmek dilimlerinden pizza nasıl oluyor canım  :)
0 oy
tarafından
Zeytinyağlı sarma koyabilirsin severse yaninada yogurt
tarafından
Ay sarmayı normal akşam yemeğinde yemiyor iş yerinde hiç yemez
0 oy
tarafından
Poğaça pizza yapabilirsin, patso yapabilirsin, biberli ekmek
tarafından
tarafından
Ben bu şekilde yapıyorum çok lezzetli oluyor ceviz koyanlar da varmış ama yakışmaz bence bi de kekik koymuyorum canım pulbiber karabiber yetiyor
tarafından
Canım yağlı olmuyor dimi sevmez çünkü çok yağlı şeyleri
tarafından
Az yağlı yapabilirsin ama biraz sulandırman gerekir sosun rahat yayılması için :)
tarafından
Sağol canım deniycem bakayım sevcek mi :)
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Küçük sandviç ekmeklerden yap peynir falan koy içine  başka bi gün patates koyarsın içine kumru falan yerse yaparsın 
(3,033 puan) tarafından
Yemekleri aksam yapman lazım öğlene kadar soğuyor pek canı istemeyebilir arada koyarsinda sandviç yaptığında içine kofte falan koyarsın
tarafından
Sandviç yapıyorum poğça yapiyorum börek yapayım dedim onu yemiyor akşamdan yemekde istemiyor çok seçic birde kumru yaparım artık birde biri yazmış ekmek diliminden pizza diye onu deniycem canım
(3,033 puan) tarafından
Kuruyabilir onun yerine pastanelerdeki pizzalar varya açmanın üzerine yapılan onlar yumusak olur  sen bilirsin yinede :D yazarken canım istedi
tarafından
Aaa evet açmanın üstüne dimi bak doğru söylüyorsun çok sağol canım :) ayy hakkını helal et kalk üşenmezse yap hemen 10 dk da yoğur hamur kabarınca zaten oldu sayılır
(3,033 puan) tarafından
Eşim devriyede yok bu akşam tek başıma yiyemem yarin yaparım :D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,319 göst.
8 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 268 göst.
24 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu