Benim şubatta oglum 2 yaşına girecek 29 haftalık hamileyim acaba nasıl olur alışır mi kardeşine sever mi korkuyorum biraz yaramaz benim gözümü falan hep tırmalıyor kıskanır mi acaba düzen basymrmtan nasıl tutmam gerekiyor sobalı ev bi odada yaticaz eşim ben oglum ve bebek bebek ağladığında oglum uyanır mı ikisine birden nasıl bakıcam zor mu gerçekten tecrübeli anneler var mi 2 yada 3 çocuğu buyuten
Yengemin kızıda hemen hemen seninki kadardi ama büyüdüler hic buyumez diyorduk daha oburu emzik yiyor konusmuyor falan diyorduk ama simdi biri ana sinifina biri 1. Sinifa gidiyor birlikte buyuduler halledersin cnm ustesinden gelirsin merak etme:)
Cnm rabbim sana öyle bi güç veriyor ki annelik iç güdüsüyle iki çocuğada 3 çocuğada yetiyosun. Abisine sürekli kardeşi olacağını ona zarar vermemesi gerektiğini sevmesi gerektiğini aşılayın kıskançlık olacaktır illaki burda anne ve baba devreye girmesi gerekiyor ona kızmayın ilginizi eksik etmeyin yeni doğan bişey anlamıyor hiç birşeyin farkında değil ama abisi 2 yaşında herşeyi anlıyo bunları denge de tutarsanız bi problem olamaz cnm. Sobalı oda da olmanız tehlikeli biraz dikkat edin inşallah bişey olmaz cnm rabbim çocuklarını sana bağışlasın
Benim de 2.bebeğim geldiğinde oğlum 22 aylık olacak. Çok kafama takmıyorum Allah yardım eder. Her şeyin güzelliği olduğu gibi zorluğu da var. Öyle böyle büyüyecekler keyfini çıkarmak lazım.
Mənim də 3cü övladım 2 yaş 3 aylıqdı. 22 həftəliyəm. O birilər biri 13 yaş digəri 9 yaşda.
403,625 soru
12,092,845 cevap
36,386 kullanıcı