Valla kaynanayla bi arada zor cnm, bizde oğlum kırkı çıkana kdr gel yardıma demiştik almanyadayız görümcemde burda kadın bi geldi 4ayda zor gitti, Allahtan eltim doğum yapacakta o yüzden gitti yoksa dahada niyeti yoktu, seni çok iyi anlıyorum cnm bnde kaç kez dedim kucağa alıştırma sonra sen gidince ben zorlanıcam dedim ama inadına yapar gibi devam etti, şimdi unutturmaya çalışıyorum başarılıda oluyorum gibi, bnm kaynanamda seninki gibi iki aylık bebeği kollarından tutup kaldırıyordu ödüm kopuyordu valla anne yapma kolları çıkıcak bşy olucak diyordum kalkmak istiyo baksana diyodu alıştıran ise kendi, oğlum uykusu gelince gözlerini ovuyor neymiş efendim gözleri ağrıyormuş anne uykusu var ben evladımı biliyorum huyunu diyorum yok ağrıyormuş sonra bi başlıyordu oğlum uyutun beni diye ağlamaya katılıyordu resmen, birde biberonla uyutmaya alıştırdı anne yapma geceleride biberonla uyumak istiyor çekince ağlıyor diyordum sanki duvara konuşuyorum gibi ben görmezken yine aynı, neyse Allahtan gittide kurtuldum cnm, söylemesi kolay biliyorum insan yüzüne karşı gitde diyemiyor ama snde en kısa zamanda göndermeye bak yoksa tüm düzenin içine ediyorlar.