0 oy
1,546 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Babaannem ben doğduğumda beni severken yavrumun yavrusu yarisida yılanın yavrusu dermiş dün annem anlattı konu açıldı bi yerden de böyle sizin de kayinvalideleriniz bebeğinizi severken bike laf sokar mi  :D

22 Cevaplar

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Yok valla kurban olurum sana annene babana der durur Allah razı olsun 

tarafından
Benimki de şükür öyle ya laf soksa vermem zaten :D
(30,406 puan) tarafından
Aynen :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay o ne demek ne kotu laf ortaligi yikarim heralde kaynanam boyle birsey dese hic sevmem bu tarz konusmalari
tarafından
Aynen bizim sabrımız yok. Annem yapamadı işte onu babam öldü babaannemin diğer çocukları bakmadı huzurevine yatırdı yine annem çıkardı eve getirdi baktı öyle anladı zaten değerini ben yapmazdım diyorum ama işte biz yeni nesiller böyleyiz belki de
(3,269 puan) tarafından
Offf ne kadar merhametli bir kadınmış annen cnm ahiretini kazanmış babaannene de resmen ders niteliginde olmuş
tarafından
Aynen öyle canım Rabbimin adeleti işte bazen en sevmediğine muhtaç kalırsın
(3,269 puan) tarafından
Valla cnm ben her zaman ne bana eziyet yapsınlar nede elime düşsünler çünkü insanın yapılanlar aklına geliyo iyilik yapasinda gelmiyor busefer ama herkesin harcı değil yapmak anneni tebrik etmek lazım bnm annemde aynı durumda babanne annemin sadece saçı açık olduğu halde butun köye yaymış babam icin boynuzlu diye ama kapali olan gelinleri eve sokmuyo annem bakiyo 8 senedir
tarafından
Işte Rabbimin adeleti şaşmaz canım bende yapmam ama annelerimiz eski zamanda olanlar yapar bizim sabrımız yok
0 oy
(4,034 puan) tarafından

Yuh ya eskiler aşırı aşırı fenaymış. Üstelik bunu demeyi marifet bilmişler yok ya bizde laf sokma falan yok varsa da ince ince yapıyorsa da ben anlamam pek:D

tarafından
Evet valla kafiyeli bide lafları annemde o zaman ağlarmış şimdi gülerek anlatiyo :D ben de anlamam d yapmiyo şükür yapmaz da
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Ayy ona öyle:)) duymadım böyle bisi ama babaannemde annemi sevmezmiş pek galiba
tarafından
Benimki de başlar da ezermiş sonradan He o helallik istedi değerini anladı:D
(5,435 puan) tarafından
Iyi yine anlamış:)
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Haha eskiden öyle soylerlermis bende duymuştum bı kaç kişiden 
tarafından
Eskiler biliyo lafları:d
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kehdisiyle görüşmediğim için bilmiyorum ama yahma potansiyeli yüksek birisi. Yalnız babannende nasıl biriymiş böyle oğlunun eşine yılan diyor ve yılan dediği birisinin çocuğunu seviyor. Severekte söylese ben rahatsız oldum annen yerine
tarafından
Evet bide lohusayken yaparmış en son babam uyarmış babaannemde değerini sonradan anladı da hellalok istedi hep
0 oy
(164,065 puan) tarafından
Benim bebegimi sevemez NOKTA.......
tarafından
Zombiydi dimi seninki :D
(164,065 puan) tarafından
Taa kendisi
0 oy
(7,615 puan) tarafından

Yılan soksun onu :D 

tarafından
Aman annem artık gülerek anlatiyo babaannemde değerini anladı helallik istedi artık  :D ama lohusa bi kadın için çok ağır cidden
(7,615 puan) tarafından
Lafı derken  sonunu düşünse  kendide bir zaman lar gelindi demekki oda yılan oluyor
tarafından
Aynen işte eskiler daha fenaymis maalsef
0 oy
tarafından
Yok kız kaynanam yavrunun yavrusu bu yavrudan daha tatlı diyo :) 
tarafından
Ahahaha bu  da güzelmiş:)
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Yok Allah'a şükür sürekli annem kuzum yavrum diye konuşur hep 
tarafından
Şükür hadi diğer türlü insanın içinden de gelmez sevdirmek
0 oy
(421 puan) tarafından

O n bee :D:Dhelal olsun naslda bulmus solemis

tarafından
Evet ya kafiyeli bide :D
0 oy
tarafından
İlk göz ağrımın ilk göz ağrısı diye sever babannem de beni :)) kayınvalidenin kızımı nasıl sevdiğini hatırlayamadım
tarafından
Yaa çok güzelmiş cidden o da :)
0 oy
(236 puan) tarafından
Yok ya  en tatıi sozlero der bak babasina cok seyi benzesede bi yarosoda sana benziyo falan diyo 
tarafından
Sağolsun benim ki de öyle kiminin kayınvalidesi çok fena ya
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Demez diyemez. Cesaret dahi edemez. Eltimin çocuklarına bile bazen köpeğin eniği der. Benimki düzgün sev çocukları der. Oda ben böyle seviyorum deyince eşimde benim çocuğu sevme o zaman der:D
tarafından
Ahahha doğru diyo valla eşin ne saçma laf ya denilcek şey var denilmicek şey var
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Bu lafı duymuş luğun var ama Kayınvalidem çocuklarımı severken ikisi için de Allah özene bezene yaratmış der hep küçük Bana çok benziyor küçük için diyor annesinin güzelliğinden almış yavrum diye
tarafından
Ne güzel benim kayinvalidem de sağolsun He o öyle sever annesi güzel babası güzel benim kızım da güzel tabi fıstık gibi diye aksi bisi dese heralde uzak tutardım
0 oy
(3,749 puan) tarafından

:) :) :) :) güldüm cnm k. Bakma

Bize bişi dememişler ama eskiler şimdikilerin daha fenasıymış ya 
tarafından
Yok canım bizde annemle beraber güldük geçip bittiği için eskiler cidden çok fenaymış yaa şimdi gelinlerin de sesi cikiyo insan biraz daha pasif kaliyolwr
(3,749 puan) tarafından
Aynen cnm :) :) :))
0 oy
tarafından
Benimki sürekli kızımı severken kızım annene gel (kendinden bahsediyor ) yada içme onun sütünü pistir der 
tarafından
Allahım ne insanlar varya Allah yardımcın  olsun.aslında böyle kayınvalıdelere iki çift lafım var ama neyse bende kalsınn
tarafından
De de içinde tutma içimizde tuta tuta zaten onlar öyle oldu
tarafından
Boşver kız  desın  dursun.sende inadına benim onun annesi senin yavrun orda de esını goster
tarafından
Ayy yok artık ya böylesi de çok çirkince allah akıl fikir versin
tarafından
Valla dınsızın hakkından ımansız gelir ama olmuyor ışte sonuçta büyük büyüktür diyorsun.ayrıca çirkin birşey söylediğimi düşünmüyorum canım neyse konu gereğinden fazla uzadı herkese hayırlı iftarlar...
0 oy
tarafından
Anana acıdım valla ne hain kaynanası varmış düşman başına 
tarafından
Valla bu en masumu daha bunu gülerek anlatiyo daha ağlayarak anlattıkları var ama Allahın adaleti şaşmaz en son babam öldü babaanneme diğer çocukları bakmadı huzurevine yatırdı sonuç annem dayanamadı cikardi ölene kadar o bakti çocukları gelmedi hiç ölene kadar
tarafından
düzenlendi
Benim annem gibi ben hep diyorum bu hayatta asla kibirli olmucaksin kimseyi hor gormuceksin büyük konuşup boburlenmiceksin allah oyle bir vuruyor ki dengen şaşırıyor bi laf var yaşattığını yasamadan olmezsın diye ben buna inanıyorum ya
tarafından
Aynen öyle canım Rabbimin adeleti sasmiyo sevmedigine muhtaç kaliyosun
0 oy
(510 puan) tarafından
Bu lafı bende duymuştum ama yok kaynanamın o kadar kendini aşmasına izin vermem 

Bizimkisi bir kere yok kızıma benziyor yok bana benziyor diyip sürekli canımı sıktı bende yok hiç kimseye benzemiyor dedim ne yani sizinkilere mi benzesin dedi yok canım size benzemesin de bizimkilere de benzesin demedim sakin oll dedim ☺️☺️☺️
tarafından
Iyi yapmissin valla hiç sevmem size benzesin bize benzesin muhabbeti mi hastaneye eşimin dayisi gelmişti ziyarete bakar bakmaz aynı bizim taraf aynı demişti oysa alakası yok kayinvalidem bile der aynı sen diye :D
(510 puan) tarafından
İşte maksat gıcık etmek insanı
0 oy
(1,435 puan) tarafından

Ilk kez duydum bu sözü:D çok fena kaynanası varms annenin

tarafından
Aynen canım maalsef:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,968 soru

24,394,166 cevap

349,565 kullanıcı