Her gün silip süpürüyorum ben dayanamıyorum 2 haftada birde dip bucak temizlemeye çalışıyorum.Haftasonu ütü çamaşır zaten bi hayli yorucu işimiz.Her gün ne yemek yapcam diye düşünmek var birde
Off su bulasik makinesi olayi bende de var takinti oldu hic sevmiyorum annemden bulasti sagolsun kucuk catallar bir yere buyuk catallar bir yere cay kasigi bir yere tatli kasigi bir yere yemek kasigi bir yere, kucuk suzgec falan hepsi bir goze, bicaklar bir yere, yemek kasiklari bir yere 8 gözü de boyle dolduruyorum cok gicik bisey ama bırakamadım
1 gunden bir temizlik dib kose hemde toletide 4 gunden bir evde altli ustlu alisdim artiq yapmasam sanki ev ustume geliyor
Arkadaşım büyük temizliği yapıverdi sağolsun geçen hafta.. bende hergün olmasada 2 güne bir evimi süpürüp siliyorum, wc lavoba temizliğini hergün rutin yapıyom zaten.. şuan 39+2 günlüğüm zorlanıyorum valla evi süpürürken ağrım oluyo ister istemez.. kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum.. evi düzenli tutmaya çalışıyorum her an doğumum olursa diye, dağınık bırakıp gitmek içime sinmez çünkü.. çamaşırları dahi biriktirmemeye çalışıyom yıkayıp ütüleyip kaldırıyom birikmesin hiç bişey
Canim ne zaman isterse valla
1,488,437 soru
24,330,177 cevap
345,653 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın