Kızlar doğum yapınca ilk gününüz nası geçti ne gbi anılarınız var ben annem kalsın istedim yanımda halbuki rahatsz ama illa annem dursun dedim biz çok şaşkın telaşlıydık bn zaten sezaryen olfum pat diye suyum bitmişti bi yandan acı çekiyorum oğlum ağlıyodu benim süt gelmedi zaten mama vercez güya 2 saate bi ama saf gbydik bebek ağlıyo diğer hastanın annesi diyo ki çocuk ağlıyo acıkmıştr mama vermediniz altını almak bile aklımıza gelmiyo kadın diyo altını almadınız bi bakın fln çok komiktik bide annem resmen baygın düştü yorguluktan çocuk ağlıyo annem uyanmıyo ben anne anne diyom duymuyo e dikişliyim kalkıp uyandrmaym yine o kadın ayağıyla annemi dürtüyodu kalk diye sonra gece yürümeye başladım biraz yürüyünce heves ediyoya insan gaza geliyo koridorda yürüyom sürekli bebek sesi geliyo bizim kapıya varınca bakıypdum benmki mi dye ya çok garip çok güzel duygulardı şuan siz okuyunca saçma gelebilir ama ben tekrar yaşadım anlatırken ♥️
Aynen insan inanamiyor bı bebeği olduğuna doğum kolay di aslında çabuk tü en azından doktorum çok iyiydi bebeğim çok tatlıydı Allahım gerçekten bunu ben mi doğurdum diye 1000 kere sordum kendime çok usluydu heyecandan sabaha kadar uyuyamamistim hamileyken hiç midem de bulanmamisti yani ama tabi sonrası malum uykusuz geceler ama o gün benim için güzeldi eşimin bana bakışı kızımın kokusu bunları isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah
Ben öğleden sonra 3 çeyrekte doğum yaptım. ***** gibiydim e noldu şimdi modundaydim annem gelmişti çok mutluydum. Zaten eşim ağlamıştı koca bebegim ilk emzirmede sorun yaşamamıştim ama sonrasında emmemisti. Yani çok çok az. Ememiyodu. Ertesi gün söylemişti annem doktora meğerse hastaymış boncuk gözlüm. Kuvoze aldılar baya ağlamıştım. Annem de gitmişti zaten kuvoze alınmadan önce. Kuzenim vardı yanımda eşimi aradım vs zor bi gündü bi anda kucağım boş kalmıştı. Ama 1 hafta sonra evimize gidebilmistik. Şimdi düşününce çok duygulaniyorum allah kimseyi o kapıda bekletmesin
Benimki çok stresliydi süt gelmiyordu gögüs ucu yoktu o yönden denemedigimiz yollar kalmamıştı annemle çoçuk sarılık olacak şekeri düşecek korkusu bitirdi saolsun annem dakika başı mama verdide sarılık olmadan çıkmıştık hastaneden valla ne varsa annelerde var can annem yaa varlıgına şükrettigim
Suan ilk gecem aklim oglumda biri kaynanamda digeri yoğun bakım da
Benim bebegum yanimda degildii canim o yuzden bilmiyom solunum sikintisi bide rshatsizligindan dolayi baska hastaneye gonderdiler ama yanimdaki kadin bebegi ac kalkmiyor cocuk kendini yirtti bian ben mi emzirsem dedimsonrs hemsire geldi kadina kizdi kalkip emzirdi
1,493,194 soru
24,397,870 cevap
349,905 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın