Kızlar doğum yapınca ilk gününüz nası geçti ne gbi anılarınız var ben annem kalsın istedim yanımda halbuki rahatsz ama illa annem dursun dedim biz çok şaşkın telaşlıydık bn zaten sezaryen olfum pat diye suyum bitmişti bi yandan acı çekiyorum oğlum ağlıyodu benim süt gelmedi zaten mama vercez güya 2 saate bi ama saf gbydik bebek ağlıyo diğer hastanın annesi diyo ki çocuk ağlıyo acıkmıştr mama vermediniz altını almak bile aklımıza gelmiyo kadın diyo altını almadınız bi bakın fln çok komiktik bide annem resmen baygın düştü yorguluktan çocuk ağlıyo annem uyanmıyo ben anne anne diyom duymuyo e dikişliyim kalkıp uyandrmaym yine o kadın ayağıyla annemi dürtüyodu kalk diye sonra gece yürümeye başladım biraz yürüyünce heves ediyoya insan gaza geliyo koridorda yürüyom sürekli bebek sesi geliyo bizim kapıya varınca bakıypdum benmki mi dye ya çok garip çok güzel duygulardı şuan siz okuyunca saçma gelebilir ama ben tekrar yaşadım anlatırken ♥️
Benim sancim gece 10 gibi başladı diğer gün öğlen vaktine kadar evde çektim saat 14:00 gibi hastaneye gittim . Hemşire baktı 7 Cm açılma vardı. Hemen doktor muayene etsin sonra dogumhaneye dedi. Çıktım salonda sıra bekliyorum ki doktor baksın sancidan kıvrana kıvrana doktor yok 3 de gelecek dediler bekle bekle öldüm . gittm lavaboya elimi yüzümü yikadim tam o sırada bir sancı girdi direk yere çöktüm tam sancı geçti salona girdiğim gibi bir tane daha sancı geldi bu sefer yere çöktüm ıkınmaya başladım ben orda doguruyorum o pislik hemşireler oturmuş bana bakıyor biri dedi ıkinma burda dogurcan smdi Sonra çatı muayenesindeki hemşire geldi baktı hala ordayım bağırdı çağırdı onlara bu kadın hala mi burda ben Size hemen dogumhaneye götürün demedim mi falan dedi azarladı o pislik Hemşireleri sonra hasta bakıcıyi çağırdı beni dogumhaneye götürdüler dogumhaneye gittim annem ve kayinvalidem kapıda beni görünce şok oldular onlara doğuma girdiğim söylenmiş ama ben aşağıda sancidan kivraniyordum girdik dogumhaneye girişteki görevli boş yer yok bekleyin dedi Hemşire kizdi doğum başladı bekleyemez dedi ki bir ebe geldi aldı boş bir yere , çıktım yataga ebe hemşireye sen dur ben malzeme getireyim dedi bir baktiki bebeğin başı gelmiş alel acele malzeme getirdiler ve hemen doğum gerçekleşti r yandan dikis atilirken diger yandan bebeği giydirmesi için hasta bakıcıyi çağırdılar ama hasta bakıcı gelene artık oğlum soğuktan mosmor olmuştu . Doğumdan sonra da sağolsun annem yanımda kaldı gece o bebeğe baktı canm annem iyiki var ❤ . Dogum ani kolaydi cok şükür ama o vicdansiz hemsireler yüzünden Dogum sürecim çok kötü geçti .
Baya uzun oldu .Bu soruyu sormayacaktin :D
Benim en güzel günümdü Ailem ve eşimin ailesi hep birlikte yanımdaydılar
Beni yoran sadece bir kaç saat sancı ona da eşim dayanamadı Epidural iğne yaptırdık sabah 5 de gittim kızım 14.31 de doğdu
Odaya geçtim kızıma bakmaya doyamadık nasıl güzel bir bebek diye
Sabah 07.07 de oğlumu kucağıma aldım doğumhane kapısında eşim bekliyordu hemen elimi tuttu alnımdan öptü oğlumuzu gördün mü diye sordum sonra odama gittiğimde iki annem gözleri yaşlı beni ve oğlumu bekliyorlardı ben sersem gibiydim bebeği gördünüz mü çok güzel diyordum 1 saat sonra görümcem kardeşlerim eşleri yeğenler hepsi yanımızdaydı hepimizin gözleri mutluluktan sürekli doluyordu bütün akrabalar gelip gitti gece yarısına kadar gece de eşim annelerim birlikte kaldık yurt odası gibiydi oda oğlum da emme refleksi gelişmediği için yanımda değil küvezdeydi 2 saat arayla emzirmeye gittim 4 gün hastanede kaldık maaile güzel ve keyifliydi
Kızımı dogurdugum zaman fazla kalmadım hastanede gece 1 gibi tüm sancımı evde çekmiş halde gittim. Direk doğuma alındım. Tabi biz hastane çantasını almayı akıl edemedik. Esim tekrar eve döndü. Hem kaynanami getirdi hem yengemi getirdi. Onlar gelene kadsr ben kizimi dogurmustum sonra lohusa odasına alındım bir de ne gorim kaynanam sadece kızıma alt üst giydirmiş ne zıbın ne eldiven ne çorap bez bile takmamış. Görümcem geldi sonra o giydirdi kızımı. Servise çıkardılar sabah 9 olunca taburcu oldum.
Oğlum da ise 4 cm açılma var diye akşam 9 da hastaneye yatisimi yaptırdım. Beni odama çıkardılar yanimda kuzenim kaldı ben yaşıt. Doğumdan önce yemek yeme diyorlardı ama doğumun ne zaman olacağı belli değildi ben acım ne sancı var ne de suyum gelmedim. Kuzenimle oturmuş ha bire abur cubur yiyorduk yarim saatte bir odaya pat diye giriyorlardı bende yiyecekleri kuzenimin önüne atıyordum sonra Siz de yatmaya gittim ama yatırmadılar her dakika açılma var mı diye kontrol etmeye başladılar. Sonra yine tam uyuyacam saat 5 daha güneş açmamış kahvaltı servisi diyip önüne 250 ml meyve suyu koyup gittiler. Sonra doğum yaptım suni sancı ile akşam annem geldi benle oğlumu görmeye sonra gitti daha sonra teyzem geldi yanımda kalmaya bu sefer teyzeme ha bire biseyler yiyoruz. Gece oldu uyuyamaz oğlum sabaha kadar uyutmadı sürekli ağladı ilk günden falan daha çok şey var da yaz yaz uzun olur
Ahh kuzum . Ilk gebeligm. 4 aylik siz cvplayn ben seyredim blgi toplimmm
Benimki cok komikti kontrole gelen dr lar flamandi dilini amlamiyom ama kimi gorduysem en guzel bebek benimkiiii en guzelini ben dogurduuum diye bagirip durdum
Kiz o kadar mutluydumki bennden mutlusu yoktu. Sezeryana yazmistilar kendim dogum yapmistim ikizlerime. Aşiri mutlu huzurluydum ya bebeklerimi koklamaktan doymuyodum. Bi haller vardi bende dogurdum sanki bisey olmayacakmis gibi....
Cennet kuşlarim ya agladm gece gece o kadar guzel tarifsiz bi anki o an.... keske tekrar yaşasam ama yarim kalmasam hayirli kucagimda ciksammm amin ya Rabbii kimsenin kucagi bos yarim kalmasinn aminn
İlk kızımda esim yanımda idi birlikte gittik vs
İkinci kızıma sancılanınca eşim şehir dışında idi iş gereği
Ilk kızım da annem yanımdaydı teyzem bir de küçük kardeşim çekirdek çitle çay tatlı oh mis
Ikinci kızımda teyzem ve eşimin amca gelini vardı erken doğum oldu 3.5 hafta annem yetişemedi bilet almıştı çoktan ama umduğumuz gibi olmadi güle oynaya geldim odaya sandalyeye oturttular gerekk yok dedjm hemşire kiz doğum yaptin otur dedi bana çayla tatlı getirin dedim ne eswm sandalyeyi sen otur dedim aldı bizi bi gülme dikiş fln yoktu ya çok güzeldi odaya başka bir hasta geldi ben çekirdek citleyip ha bire tıkınıyorum kadın ağrı sızı içinde onum da annesi ordaydı benle birlikte çay içiyor aman diyor kızım su kadın gibi olsana 2 gram bisey ye diye kızına dedi şakasına valla doğumdan sonra odaya gitmek çok keyifli yaa en sevdiğim şeylerden biri oldu
sadece
1,492,322 soru
24,384,144 cevap
348,927 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın