0 oy
735 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9,718 puan) tarafından
Kızlar be çiçek sepetinde cok guzel buketler goruyorum.Bı gun olsun eşim alıpta getırmedı cok sevdıgımı bıle bıle hele bır de kucuk kek buketlerı var ya cok hosuma gidiyor.tadı nasıldır acaba hıc yiyen oldumu

13 Cevaplar

+1 oy
(4,038 puan) tarafından
Canım çok seviyorsan kendin alsana çiçek almaya erkekler bizim kadar anlam yüklemiyorlar boş uere beklentiye girip kendine dert etme parasını iste çok merak ediyorum de. 
(9,718 puan) tarafından
Yok be kuzum beklentı degılde işte ummak dogum günüm felan yıldonumleri hep hatırlar ama sadece lafta kalır bı gun galıba o keklerden soyleyecem kendıme :)
(4,038 puan) tarafından
Anam bi de hatırluyormuş adam zaten sen kendine dert arıyorsun :)
-Reklam-
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Eşime iş yerken cukulatasindan sipariş etmiştim çok güzel demişti ama bana getirmemişti:( benim herifte odun çiçek micek çukulata kek bisicik yapmaz ben yaptıydım işte:D
(9,718 puan) tarafından
Hahaha kurgucu bırııı kız en kotusude bu düşündüğün kişilerin seni dusunmemesı
(9,651 puan) tarafından
Çok fena he :D özen bozen:D bide eşimin adi onur adını da yanlış yazmışlar obur yazıyodu üstünde:D bide daha ise gitmemişti beni aramaları gerekirken onu aradılar falan bi supriz yapacakken sağolsunlar onlarda mahvetmişti:D
(9,718 puan) tarafından
Vah tam bir talıhsızlıkler silsilesi :)
(9,651 puan) tarafından
Yani çokta şey bekleme çiçek sepeti falan :D
0 oy
tarafından
Eşime aldım ben canım aman aman tadı yok aslında kötü hatta ama görüntü güzel 
(12,771 puan) tarafından
Yani evet görünüse göre  çok güzel değil kendin ufak kek yap çikolata batır daha  güzel olacak emin ol
tarafından
Görünüş güzel dr tuba tadı kötü şeker hamuru ya tadi yok gibi adi yani kendi daha güzelini yapabilir
(12,771 puan) tarafından
Evet bende 2 3 yedim öyle güzel değil
tarafından
Dış görünüşe aldanmamak lazim:)
(9,718 puan) tarafından
Hmm cıcege doneyım o zaman cıcek alsın :D
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Eşim bi kere almıştı o kek buketlerinden. Tatları güzel evet ama yiyememiştik hepsini yarısı çöpe gitmişti keşke almasaydın dedim :D merak ediyorsan kendin sipariş ediver kuzum. Eşinin de yaptığına üzülme. Sana güzel davranıyorsa, seni sevdiğini hissettiriyorsa ve biliyorsan bence gerisi önemsiz. Çiçek bu solar gider, sizin huzurunuz solmasın❤️☺️

(9,718 puan) tarafından
Cok sukur evımde mutluyum da boyle jestler beklıyo ınsan arada :)
(1,697 puan) tarafından
Mutlu olmana çok sevindim. Jesti de artık ağzınla isteyiver :P
0 oy
tarafından
Ben dogum yapan arkadaşlarıma hep yollarim simdiye kadar kotu yorum duymadım canim tatlari guzelmis. Ben henuz yemedim bilemiyorum 
(9,718 puan) tarafından
Senin gibi arkides herkeşe lazım :)
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Annemlere göndermiştim iki kez kendim henüz yiyemedim :D

(9,718 puan) tarafından
O da güzelmiş :) sanada bırı yollar insallah
(12,521 puan) tarafından
İnşallah :D
0 oy
(134,005 puan) tarafından
Turkiyede olsam sana gonderirdim
(9,718 puan) tarafından
Ayy cok dusuncelısın tesekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Madem cok istiyosun kendi kendine siparis ver esinde gorup anlar belki
(9,718 puan) tarafından
Maddi olarakta ona baglıyım canım benim
tarafından
Olsun kuzum canim istiyo dersin sende
tarafından
Belki komik ama benim canim bisey isterse ve esimin almasini istiyorsam söyle yapiyorum: Hayatim ben künefiyi cok seviyorum biliyomusun diyorum o Da tabi anliyo haliyle eger alabiliyosa hemen aliyo. Veya dogum yaptiktan sonra hep şütümu bahane ederim canim cekti sütüme bisey olur mu acaba deyince kosa kosa gider alir
(9,718 puan) tarafından
Ne güzelmıs kız bende desem alır belkı ama soylemeden yapsın ıstedım bunu.Ama bıraz on yargısıda var o kadar para verılmez onlara der
tarafından
Aman o kadar kafaya takma bir seferlik oyle iste sonra sen sevinince ilgi gosterince alisiyo almaya
0 oy
(3,118 puan) tarafından

Kek buketi bana geldi arkadaşlarım doğum günümde göndermişti. Tadı normal browni kek gibi, eşim de bana almaz internetten böyle şeyler hep arkadaslaeimdan gördüm çiçek sepetinden hediyeler :D

(9,718 puan) tarafından
He ya baskalarında da görünce insan buruluyor. Ben buna degmez mıyım dıyosun.
(3,118 puan) tarafından
Yok ya ben demiyorum sevgisini gösteriyor o yeter. Bana arkadaşlarım yolluyor doğum günümde falan yetiyor o bana :D
(9,718 puan) tarafından
Ha cok iyiymiş ne kıymetlı arkadaslar degerlerını bil :)
(3,118 puan) tarafından
Aynen :)
0 oy
(51,590 puan) tarafından
esinin dogum gununde sen ona al birlikte yiyin
(9,718 puan) tarafından
Dogum gunu gectı kuzum belkı hazıranda yıldonumu var evlılıgın o zaman soylerım
0 oy
tarafından
Hediyeleri güzel oluyor ama keklerini sanmıyorum güzel olduğunu, çok hoş görüntüleri var gerçektwn ama ön yargılıyım tarları açısından :) 

Bende annelerimize görümcemlere felan oradan ayarlıyorum eşimede diyorum tabiki ama hiç örnek almadı hala :D ama şu yakında bende canım kendime bir şeyler almayı düşünüyorum eşim adına :D sende eşinden kendine ısmarla canım, canın istiyorsa bekleme uygula derim :) 
(9,718 puan) tarafından
O da güzel fikir ama işte :(
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Görüntüsü güzel ama tatları hiç hoşuma gitmedi ya. 1 kere eşim göndermişti bi kere de kız kardeşim ikisi de farklıydı ve güzel değillerdi bayat gibilerdi. Ben onun yerine gül istiyorum ama onlar da soluyolar çöpe gidiyolar ☺️ çöpe attıktan sonra da eşim soruyo naptın diye çöpe attım diyorum üzülüyo ☺️ solmayan gül al diyorum ama onlar da çok pahalı ☺️
(9,718 puan) tarafından
İstersen atmazsın saklarsın canım solmadan once kes baslarını güllerin koy bi fanus ıcıne saklama yontemlerı yazarsan googleye cıkar :)
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Duyura duyura aldır canım:) ben bazen diyorum dizi film izledikce ah ah ne güzel çiçek almış filan, bazen gönlünden kopar alır...o keklerin tadı pek şahane değil canım yanlız...cicekler daha guzel
(9,718 puan) tarafından
Onu nısanlıyken yapmıstım ıs yerıme yollamıstı ıs arkadasıma gelmıstı cıcekler banada gelmıstı bı kac gun sonra sımdı işe yaramaz karısı olunca :D
(6,978 puan) tarafından
O almıyorsa sen al, bunlar ne derse, baktın senin alacağın yok ben aldım dersin :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 198 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu

409,985 soru

12,326,797 cevap

39,112 kullanıcı

Kategoriler

...