0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından

İzleyen varmı? Bugün twden açayım dedim youtube a o isimle başka film koymuşlar aşırı sıkıcıydı sonlara doğru farkettim filmin fragmanına bi baktım alakası yok izlediğimle çok sinirlendim :D bazıları netflix ten izlemiş o neey:angel: ücretlimi :D aydınlatın beni canımlar

15 Cevaplar

+1 oy
(3,036 puan) tarafından
Evet aylık ödemesi var ilk ay ücretsiz sonraki aylar 17 liramı ne öyle bişeydi evde internet varsa tv den izleyebilirsin netflixi açıp  veya telefona indirip orcan açabiliyosun mesela bizim televizyonda netfilix yok blu tv var ama ben telefonun ekran paylaşımını açıyorum tv den izliyorum
-Reklam-
+1 oy
(442 puan) tarafından
İnternetten izledim ben çok güzel kendimi tuttuğum halde baya agaldim tutmasam hıçkırık Lara bogulcaktim herhalde 
+1 oy
(65 puan) tarafından
Ben izledim. Çok güzel bir film. İnternettede bulabilirsin filmi. Netflix aylık aboneliği olan bir dizi ve film platformu. İnternet üzerinden abone oluyorsun kredi kartiyla ödeme yapiyorsun ama taahütlü değil. İstediğin zaman çıkabiliyorsun. Ben kullanıyorum. 20 lira aylik. Çokta uygun. 
+1 oy
(11,508 puan) tarafından
Netfilix ilk ay ücretsiz canım sonra ücret kesiyor 
+1 oy
(778 puan) tarafından
Ayy çok güzel bı film kesinlikle tavsiye ederim ağlaya ağlaya bı kaldimm 
0 oy
tarafından

Ilk 1 ay ucretsiz biz 1 ayda bütün filmleri dizileri izleyip iptal ettirmistik :D 7.kogustaki mucize düştü nete ama youtube dusmesine var 1 2 sene. Bi kac link gez illa denk gelir

(6,978 puan) tarafından
Iptalinizde sorun cikarmadilar dimi canım,  böyleyse bende deneyim :)
tarafından
Yok canim
0 oy
tarafından
Kiz biz bi siteden ozledik ya unuttum ama ogreniyim sana solerim 
0 oy
tarafından
Gecen arkadasim izlemis benim cocugum gelmis aklina cok aglamis bende merak ediyorum babasi cezaevindeymis galiba benim esimde cezaevinde oyuzden merak ettim izliycegim..
(1,357 puan) tarafından
Fragmanına baktım kız 7 yaşımda babanın beyin yaşıda 7ymiş çok duygusal olduğu belli ama youtube da bulamadım
0 oy
tarafından
Kesinlikle izle ben izledim çok güzeldi 
(1,357 puan) tarafından
Nerden izledin
tarafından
Sinemada izlemistim
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ben Netflix ten izlemistim.

Netflix Amerikan yapimi bir internetle calisan bir nevi tv paketi. Dijiturk gibi falan. Her ay belli bir miktar ücret veriyorsun abonelik yani. Hemen hemen her cesit her dine irka kültüre ülkeye ait film dizi belgesel gibi icerikler var. Çevirili altyazili falan. Gayet güzel bence deger kullanmaya 
0 oy
tarafından
https://www.fullhdfilmizlesene.com/ burdan bulabilirsin canim
(1,357 puan) tarafından
Ücretlimi izleniyor buradan
tarafından
Hayir ucretsiz
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Gecen TRT 1 de çıktı izledim 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Hem sinemada hem netflikste ikis efer izledim canim cok guzel bi film. Netfliks ucretli uye olman gerekiyor ona
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kore yapımı  çok güzel  türk yapımını hiç brğenmedim hıçkıra  hıçkıra ağlafım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 447 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 912 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 651 göst.