Hicbisey yapmycaksin haketmeyene. Pazara eşim gidiyo çünkü iş yerinin hemen önü ben gitmek istesem uzun bi bayir var nefesim tıkanıyo. Bi gün gittim önüne pazara girmeden kavga cikardi hicbisey almadim evdede bisey yoktu 1 hafta yemek yapmiycam ne yersen ye dedim geldim evime 1 hafta yemek yapmadım işten geldi kendi yapti şimdi 1 dersem 3 alir. En basta kirildiginzda tepki vermek lazım yoksa alisiyolar erkek milleti iste. Çorabını mutfaga cikarmis al onu dedim isinin adi ne aksama kdar bos oturuyosun sen al dedi gitti evi dha cok dağıttım yemek yapmadim hatasini anlayana kdar öyle bos oturulmaz böyle bos oturulur :-) kendini üzme bence hangi dilden anliyosa öyle konuş
Bırakın temizlik yapmayın siz de hizmetçi değilsiniz. Yapmak zorunda da değilsiniz. Eşinizin gözünden bakacak olursak o ne işe yarıyor çok para kazansın da hizmetçi tutsun.
Evim temizligini dinen yapmak zorunda degilsin o senin görevin degil mecburiyetin yok yemek icinde geçerli. Birak temizliği çocuklarınla ilgilen.
Bacim erekk miletti canini versn bos bu gun izinli saat 11 de isi vardi cikti gitti geleyim de parka gidelim biseyler alalim oturalim dedi ama kafi aradi beni arkadasim geldi 1 2 saat gec geleyim dedi neyse tmm dedim tabi Benim gozum yolda sonra aradi tekrar Baliga gidecem iznin varmi dedi Sen bu kadar saat ne yaptin ne zman gelecen dedim 3 olmus biz parka gidecez de beyfendi gelecek saat 6 ti oldu hala hala yok bide bana telefonda diyor Ben Kirk yilda bir geziyorm ne olacak ulan Benim icin onemli olan yalan soylemen AMA kime diyosn bi gelsn annesinin onunde azarlayacam 39 haftalikda hamileyim bide
Nisanliyken el pence olan adam simdi takmiyor hepsimi ayni olur inanki hic birseye dgmezler
Canım temizliği abartma sende bebeklerin küçükmüş bak onları ihmal edip de temizliğe cok dalma.bizim erkekler falan bebeklerıno çocuklarını sever ama kalkıp da ben çocuklara bakayım sen dınlen,temizlik yap,yada biraz kafanı dagıt demezler. Sende çocukların uyurken azar azar yap kocana güvenip de de işe kalkma .
Allah yardımcın olsun canım valla ilerde ne olur bilmem de şuan eşimden Allah razı olsun dedim 36 haftalık hamileyim annemlere gittim kalmaya iki günlük haftasonu evdeydi oda mutfak dolaplarini indirmiş silmis evi supurup silmiş buz dolabını silmiş supurmus dedim salonu yapma sakın ben yaparım ama orayidz supurmus silmiş bı küçük odamız var giyinme odası gibi orayı yapamamış kıyafetleri yerleştiremem ben yanlış olur dedi onun dışında misler gibi ince yerleri temizlemiş Allah razı olsun yemek işini hafta içi hep hastahanedeydim yapamadım öyle kadar hastahane kalıp sonra eve gelince yatiyodum hiç demedi yapmiyosun etmiyorsun öyle böyle diye bi ara tartıştık hafta içi kusdum ben ona çiçeğiyle pastasiyla gelmiş içimden geldi aldım diyo Allah razı olsun eşimden insAllah senin eşine de Rabbim içini ferahlatır yar ve yardımcısı olurr
1,491,840 soru
24,377,512 cevap
348,432 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın