Merhaba arkadaşlar Sizi sık boğaz etmek değil niyetim çok doldum iyiki burası var derdimi kimseye anlatamıyorum ( Ramazan geldi eşim işsiz evde oruçlu iki gündür çok sinirli hep kızyo bana normalde öyle biri değil uyuyo bütün gün daha ben yeni doğum yaptım iki çocuk onların bakımı evin işi çok zor geliyor kendiside işsiz maddi olarak çöktük artık doğumum hep parasz zamana denk geldi kira paramla doğum yaptım hiç para kalmadı elimde ve mecburi nedenlerden ötürü özelde oldu doğum ve şuan su parasız günde tam üç dişim birden agryo oturup ağladım resmen neden herşey üst üste geliyo Z zaten para yok pul yok çocuklara bakacak gücümüz kalmadı nerden cikti bu dış meselesi evim kira faturam us üste girmiş ailem nede eşimin ailesi hiçbir şekilde destek olmadı doğum yaptım kimse bir iğne almadı borç harç yaptık az çok şimdi iyice bunaldım bu işsizlik hastalık oruç derken hayat zehir oldu bana
Rabbim yardımcın olsun canım sana ve tüm ihtiyacı olanlara su mübarek günlerde hayırlı kapılar açsın inşallah kimseyi darda bırakmasın
1,490,860 soru
24,364,504 cevap
347,403 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın