Kizlar annemle babam 28 yillik evliler hep aralarinda bunca yil kiskanclik konusu oluyordu babamda cok fazla güvenszlk var anneme karsi hastalik boyutunda o gun bu gun derken dun boşanma karari aldilar annem dedemin evine gitti ananem vefat etti 2 sene once ztn kardesim var 14 yasinda oda annemle babama tavır almis engellemiş heryerden onunla konuşmuyor annem desen hic bi geliri yok bunca yıl hic calismadi simdi napicam diyo bu kadar sene sonra.. onlara uzuluyorum ztn moralim bozuk esim desen bugun surekli benle kavga halinde agzinin ayari hc yok olur olmaz laflar surekli bahaneler bagrmalar cagirmalar. Ailemin durumunu biliyo destek olcagina yaptiklarina bak her defasnda bsey anlattigima pisman ediyo ailemin konusunu anlattim her kavgada ayni seyi yapıyor bugun yine benle kavga edip onlara hakaret ediyo bana yok agzini kircam yok vurcam bilmem ne. Ya sen kimsinde benle boyle knusuyon okadar dengesz ki daha dun melek gibiydin bu adami hc anlamiyorum kendi ailemin derdine mi yanayim bunla mi uğraşayım okadar sıkıldımki aglaya aglaya gozumd3 yas kalmadi ya bende 3 senelik evliym bu arada