Yaaa anlamadım bugün neden acayip acayip sorular hikayeler çıkıyor oruç başlara vurdu galiba
Var ben hahahah varmı itirazın?
Valla ne çeşit istersen var ama bir tek ateistimiz yok,o da olursa tam olacağız
Arkadaşım sen ne yiyip ne iciyosn valla hayrete düşürüyon beni.anam aklına da geliyo ya allhim ayni çılgın kafadan bnde çok çok amin
Böyle bir soru yüzünden bı tanidimla knusmuyrm.her dinle ilgili konu gectiginde dalga geçiyordu bnde onu ateist zannetmistm ve sen Allah'a hiç mi inanmıyorsun diye sormuştum o da güya kendine yedirememisti.amir khanin filmi varmışordaki sahneden örnek vererek: kimisi sorgulayarak inananlar(kendisinin bu kategoride olduğunu) ,kimisi etraftan gordüğü için,kimisiinin de annelerde öyle aşıladıgi için demişti.ben ve benim gibiler de etraftan gordüğü içinmiş hayir yani sen beni işyerinden taniyorsun işteyken nasl kitap kuran okuyabilirim namaz kiliyorm gel bak diye cagrmam mi gerekiyo.o kadr uzuldm ki kırdım diye diyanet hattını arayıp olayı olduğu gbi anlat hatalı mym ozr dilemek için gttm ama emin olamadm dedim adam ne özüru asıl özür dilemesi gerek kişi o öyle insanlarla grsmeyin haklı olan bu knuda sizsiniz demişti.ne zamn böyle bı şey grsem aklıma gelir bu da böyle bı animdi buarada o kişi aleviymis
1,492,846 soru
24,392,333 cevap
349,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın