+1 oy
2,425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aranizda ateist veya benzeri olan varmi merak ettim 

37 Cevaplar

0 oy
(720 puan) tarafından
Varsa da koronadan sonra müslüman olmuştur 
(2,539 puan) tarafından
Ahahajajajajajsj ne güldüm ya ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Insallahhhh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bugün haberlerde vardı cumhuriyet tarihi boyunca deist ve ateist sayının en yüksek olduğu dönem günümüzmüş ordan mı geldi aklına?
tarafından
Hayir bacim gormedim ama günumuz oldugu besbelli zaten
tarafından
Öyle malesef kuzum
0 oy
(2,539 puan) tarafından
Olsa bile linç yememek için soylemeyebilirler . Bizim insanımızı bilirsin kendine göre yanlış olan şey herkes için yanlıştır.  Ama önce insan olmak önemli dimi
tarafından
Merhametli olmak
0 oy
tarafından
Varsada söylemezlerki :P
tarafından
Aynen soylemez zaten bu saatden sonrq
0 oy
tarafından
Bi bu kalmıştı sorulmayan tövbe tövbe cok sukur degiliz bence kimsede degil burdakilerin Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın 
tarafından
Aminnn
0 oy
(5,993 puan) tarafından

Yaaa anlamadım bugün neden  acayip acayip sorular hikayeler çıkıyor oruç  başlara vurdu galiba :D

tarafından
Konusiyik iste :D
(5,993 puan) tarafından
Kız başka konumu yok☺☺ :))))
0 oy
tarafından
Rahat otur fatos yeriz bak seni burda☺☺
tarafından
Yaaahhahahaahw:D hayir yemeyin :(
tarafından
Saka saka☺☺☺☺❤
0 oy
tarafından

Var ben:devil: hahahah varmı itirazın? 

tarafından
Ne alaka itiraz ???? Oyle birseymi yazmisim
tarafından
Saka sana taklıyorum tövbe tövbe elhamdülillah müslümanız::))
tarafından
Cooook şükür bin şükür
tarafından
Sinizden da güzel din mi var::))
0 oy
(7,615 puan) tarafından
 Elhamdülillah müslümaniz. Rabbim Allah kitabım Kur'an peygamber efendimiz Hz Muhammed dinim İslam      eski patronumun arkadaşı öyleymiş bilmiyordum  sohbet arasında  dinle alakalı bı laf oldu. Patronum uyardı o ateist diye. 
tarafından
Neden uyardiki  yani konusma diyemi
(7,615 puan) tarafından
Ya kurban bayramı geliyordu. Kesip kesme hakkında. Sordular cavap veremeyince.  Öyle demişti eski patron o inanmaz böle şeylere sormayın o ateist demişti
tarafından
Ürkütücü ya
(7,615 puan) tarafından
Evet  bı boşluk onlarınki bence sorgulama yapıyor ama cevapları  bilmiyor
0 oy
tarafından
Ben ateistim diyomusum uuuu burdakiler hemen hücum yapar kesin. Çok şükür muslaminim çok şükür peygamberim hz Muhammed . Allah'ıma şükürler olsun
tarafından
Bin sukur
0 oy
tarafından
Inşallah yoktur. Varsa da Rabbim hidayete erdirsin
tarafından
Aminnnnnn
0 oy
(518 puan) tarafından

Valla ne çeşit istersen var ama bir tek ateistimiz yok,o da olursa tam olacağız :D

tarafından
Bellide olmaz varsada soylemez sanirim :D
0 oy
(469 puan) tarafından

Arkadaşım sen ne yiyip ne iciyosn valla hayrete düşürüyon beni.anam aklına da geliyo ya:D allhim ayni çılgın kafadan bnde çok çok amin:D

0 oy
(469 puan) tarafından

Böyle bir soru yüzünden bı tanidimla knusmuyrm.her dinle ilgili konu gectiginde dalga geçiyordu bnde onu ateist zannetmistm ve sen Allah'a hiç mi inanmıyorsun diye sormuştum o da güya kendine yedirememisti.amir khanin filmi varmışordaki sahneden örnek vererek: kimisi sorgulayarak inananlar(kendisinin bu kategoride olduğunu)  ,kimisi etraftan gordüğü için,kimisiinin de annelerde öyle aşıladıgi için demişti.ben ve benim gibiler de etraftan gordüğü içinmiş :ermm:hayir yani sen beni işyerinden taniyorsun işteyken nasl kitap kuran okuyabilirim namaz kiliyorm gel bak diye cagrmam mi gerekiyo.o kadr uzuldm ki kırdım diye diyanet hattını arayıp olayı olduğu gbi anlat hatalı mym ozr dilemek için gttm ama emin olamadm dedim adam ne özüru asıl özür dilemesi gerek kişi o öyle insanlarla grsmeyin haklı olan bu knuda sizsiniz demişti.ne zamn böyle bı şey grsem aklıma gelir bu da böyle bı animdi:D buarada o kişi aleviymis 

0 oy
(12,562 puan) tarafından
Tek gözle suan sana yazan bir Müslüman var çok şükür jsjdjdh
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Karşı komşum karı koca ataist 
0 oy
(164,060 puan) tarafından
puuhahaha aramizdami varmiymis fatoo
tarafından
Üf sevdaa
(164,060 puan) tarafından
Sjsjsjshshsh

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,418 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,266 göst.
30 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Aseltugce (67 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 459 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,846 soru

24,392,333 cevap

349,397 kullanıcı

...