0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabelar bir hafta öncesosyal hizmetler bakanlina basvuru yaptim sorguladimda kapsam dişina cikmiştir yaziyor  kabul edilmedi acaba nasil ögrene biliriz.

3 Cevaplar

0 oy
(22,055 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kabul edildi demek bu soruyu bugun 100 kişi sordu canim kapsam dışına cikti demek para bizden cikti dağıtımda demek yani 
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Sosyal  hizmetleri  arayıp ögrenebilriisn tam sonucu cnm
0 oy
(9,610 puan) tarafından
444 1 788 bu numarayı ara canım paran hesabında yani alcaksn yardımı 
(1,714 puan) tarafından
Sizin verdiğiniz numarayı aradım şimdi bende de kapsam dısı yazıyordu herhangi bir ödenek yok diyor. Bence o arkadas daha önceden kaydı vardı o yüzden ona cıktı. Bence millet ümitlenmesin. Kapsam dısı Red olmus manasında bence
(9,610 puan) tarafından
Canim az once ablam aradı o numarayı onda da kapsam disi yaziyodu kadına sormuş oda kapsam dışına çıkması red mesajımı diye hayır para şuan hesabınızda adresinize teslim edilmeyi bekliyo demiş
(9,610 puan) tarafından
Ama ablam ayin 10unda başvurmuştu sen ne zaman basvurdun ne zaman açıklandı bilmiyorum ama belki tarihten dolayı sana öyle demiş olabilirler çünkü onun baya oldu yani bu şuan açıklananlar zaten pandemi 3. Faz başvuruları degil
(1,714 puan) tarafından
Ciddimisin sevindim bu na. Ben sormadım
(1,714 puan) tarafından
Ama bana hesapta para falan görünmüyor diyor
(1,714 puan) tarafından
Ben pazartesi günü basvuemustum
(9,610 puan) tarafından
Işte onların ödemeleri henüz başlamadı o yüzden görünmüyodur bidahaki ay basliyicak 3.Faz ödemeleri benim ablamın aldığı ya 1. Yada 2. Faz
(1,714 puan) tarafından
İnsallah öyledir belki Bi umut bakalım. Ablanın ödenecek tutar gözüküyor mu
(9,610 puan) tarafından
Yok canım görünmüyo zaten görünmediği için bide kapsama dışına cıktı ne demek onu sormak için aradı hesabınızda teslim edilmeyi bekleyen bin liranız var demiş
(1,714 puan) tarafından
İnsallah cnm ablanda az cok ihtiyaçlarını karsılar. Bende de öyle yazıyor bekleyelim bakalım
(9,610 puan) tarafından
Evet ya onada ilaç gibi geldi hakkaten ne yalan söyliyim onların durumu fazla iyi değildi çok şükür acta açık ya değiller ama hiç bi güvenceleride yoktu Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin herkesin yüzünü güldürsün inşallah yani ben başvurdum çok şükür benim ihtiyacım yok ama bende onun için başvurmuştum bana çıkarsa ona gönderirim diye Allah onunda yüzüne baktı artık bana çıkmasana olur çünkü bana çıksaydı ben harcayamazdım o parayı hakkaten daha müşkil durumda olanlar var onların hakkına girerdim

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 131 göst.
+1 oy
5 cevap 393 göst.
+1 oy
26 cevap 1,348 göst.
6 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 469 göst.
27 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (937 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,619 soru

24,004,661 cevap

327,528 kullanıcı

...