Benim en büyük hayalim kapadokyaya gidip balona binmek tabi yükseklik korkum var önce onu yenmem bunun yanı sıra da Karadeniz turu yapmak
Ben isimsiz bir dernek kurup okul yaptırmak, sayısız vatan evladına kol kanat germek istiyorum ... Açları doyurabilmek, düşeni kaldırmak,okumka isteyene fırsat vermek, hastaya deva olacak ilaca hastaneye ulaşmasını sağlamak istiyorum... Bunları yaparken bir an olsun nasıl yapacağım diye düşünmeyecek kadar maddi olanağı sahip olabilmek en büyük hayalim... Bir de tüm bunların ulaştığı güzel insanların nereden geldiğini bilmeden Yaradana şükretme sebepleri olmak istiyorum... Kim bilir belki de olabilir... Daha önce 9okul yenilemeyi tüm öğrencilerimizi giydirebilmeyi nasip eden yaradan belkide sağlıkla huzurla tüm ailemle bunları yapabilmemi de sağlar...
Kısmet olursa bu pazar gidecez inşallah biz canım bakalım güzel.yerler mi ☺ Benim de sağlıklı bir kız bir oğlum olması ve onlar la gezmek istiyorum Türkiye nin her yerini ☺Kızıma hamileyim çok şükür ☺
Bir aylık bi tatil çıkmak istiyorum karadeniz bölgesinden deniz kenarı deniz kenarı alaçatı ya kadar her ilde hergun bi gece kalarak öyle imkansız ama hayal iste :D
Bnm en büyük hayalim dünya turu yapmak ama imkansız
En büyük hayalim öldükten sonra direk Cennete gitmek :)) hayal ışte :)
Babamın izinden gidip polis olmak ama zor şu an bebek olacak olmasaydı deneyecektim
Benim en büyük hayalim eşim ve çocuğum ile Umreye veya Hacca gitmek. Allah inşallah nasip eder
En buyuk hayal demiyelim de sadece hayalim dielim olursa mutlu olucaqim sey suan oturduqum yerden cikip istedqim bi ewde oturmak kaynanmda uzakta hayatima sadece esimin mudahele ediceqi bebeqimi rahat buyutebileceqim bi ew. Suan oyle bisey olsa esim qelipte ew buldum burdan cikioruz dese qaliba en mutlu insan ben olurummm...
En buyuk hayalim yok tek hayalle sinirli kalmam bir suru hayalim var yavas yavas gerçeklestiriyorum..
kücücük bi ev ayagımızı yerden kesecek kadar bi araba ve ailemle herkezden uzak sessiz sakin bir hayat
En büyük. Hayalim hep anne Olmaktı cok sukur zorda olsa hamile kldim30 haftalik hamileyim beklyrm hayalimi
En buyuk hayaliniz ne yazisini okuyunca o hayalim gerceklestigi icin tebessum ederek tikladim soruyu acinca şok oldum hayalimiz ayniymis :D ben gecen yil agistosta evlendim birinci ayimizda esim surpriz yapti biletleri almis uc gunlugune bi kacamak yaptik hayalimi sevdigim adam gercekelstirmis oldu :) hayalden cok onun benim hayalimi unutmayip gerceklestirme cabasiydi mutlu eden cok guzel yerlee insallah en kisa zamanda sende gidersin canim
Hamile kalmak(
Ben dünya turu yapmak isterdim. Ama en en büyük hayalim eşim, çocuklarım, ailem ile sağlıklı, sıhhatli,mutlu uzun uzunn yıllar geçirmek.
Ben newsehirliyim canm zaten bizim oralar guzeldir ama istanbula gelin geldim
1,491,035 soru
24,366,860 cevap
347,643 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın