0 oy
649 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından

Pis şeye gelince herkes yorumda ama sağlıkla normal şeyle ilgili soru olunca herkes susuşta şok oldum bazı postlarin yorumlarına baktım geçtim haya imandandır kizlar :(

Hadi benide lincleyin:'(hakli olduğum icin

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Susuşta ne ya☺☺☺☺
(572 puan) tarafından
Susup kalıyorlar hakszmiym :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çenin canın linç mi iştedi bakamm:D itina ile yapılır :D

Ve çok haklısın şuan :blink:

(572 puan) tarafından
Canmsn ama keşke haklı olmasaydm
tarafından
Napalim bacım öyle herkes işine geleni yazıyor kalkıp 9 ay boyunca ilişki anlatılan postlardan onu açan insanlardan ne beklersin ki
(572 puan) tarafından
Kesinlikle cnm bnm çok utandım bliomsn post açanlar adina
tarafından
Onlar utanmıyor sen ne utanıyorsun ayıp onların ayıbı anlarlarsa tabii
(572 puan) tarafından
Kesinlikle öyle cnm bnm
0 oy
tarafından
Linç hahahha :)))
(572 puan) tarafından
Hakszmiym cnm
tarafından
Ya herkes bilgisi oldugu kadar yaziyo canim ben oyleyim mesela bilgim yoksa yanlis bisi dememek icin yazmiyorum oburlerinide bilemeyizki bide
(572 puan) tarafından
Orası ayrı mesele kuzum demek istediğim anlaşılmıştır insALLAH diye umuyorm
tarafından
Ben anladim anlayanlarda olur ama herkesin herseyde bilgisi oldugunu sanmiyorum canim
(572 puan) tarafından
Kesinlikle oyle
0 oy
tarafından
Pis şeyler uzadıkça uzuyor çünkü iyi şeyler sağlıklı şeyler herkes iyi diyip geçiyor afedrsn b*ku ne kdr karıştır o kdr kokar iyyy 
(572 puan) tarafından
Aynen cnm mlesf
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Coh haklısın bacim gerçekten 
(572 puan) tarafından
Linclersiniz sanmistm saçmalamak popileriteyi arttırıyor heralde oylelerinde yada öyle saniyorlar
(12,762 puan) tarafından
Yok be yavru niye lincleyelim doğru kaç hatim kat dua post kimse olmuyo ama linç eksin herkes orda mecbur bende oluyorum :)
(572 puan) tarafından
Malesf yazık böyle günlerde en çok yapmamız gereken dua şükür zikir ama ulu orta apaçık dokuz ay ilişki kocayı duşa yollamalar oldu olacak nasıl yaptıklarını da anlatsınlar kadın kadına konuşmak bunları gerektirmezki
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Buralarda böyle yuürüyo isler :)
(572 puan) tarafından
Böyle yürümeye devam ederse gidicm zaten bir gün ilişkiyle ilgili post açmadım namahrem sonuçta anlattıklari şeyler göz önüne gelirse o da bı zina
0 oy
(1,403 puan) tarafından

Valla cok dogru demisin cnm bende gecen kuran okuyalim dedim 3 koso anca yazdi ama  baska posta gelince art arda yaziyoz:(

(572 puan) tarafından
Kesinlikle cnm bnm kesinlikle oyle
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Milletin fikri neyse zikride o oluyo iste canim. O tarz postlari yorum sayisina bakiyorum ucmus gitmis ama biri faydali bisy yazinca 3 5 yorum anca oluyo. Bide laf soyledigin zaman postu acan senden yuzlu cikiyo sanki soyledigi cok normal herkesle konusulabilcek biseymis gibi
(572 puan) tarafından
Kesinlikle öyle kadın kadına ortamda bulunmak bunları gerektirmez faydalı postlar paylaşmak en iyisi
(1,822 puan) tarafından
Yatak odasi eslere ozeldir ama burada utanmasa en ince ayrintisina kadar anlatacak insanlar var laf soyleyince size ne konusurum isinize gelmiyosa okumayin cevap vermeyin deyip isin icinden cikarlar. Ar damari catlamasin bir insanin ya
(572 puan) tarafından
Aynn oyle içimi okudun cnm
0 oy
tarafından

Napalim kız biri bitiyor diğeri başlıyor :D

(572 puan) tarafından
Yazık gercekten
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Üstüme alındım şu anda :/ benim soruma mı diyorsun kız? Açılma için ilişkide son haftada acı hisseden var mı diye sormuştum. Ama öyle müstehçen bir amaçla sormadım tamamen doğumla alakalıydı 
(572 puan) tarafından
Hayr cnm onlar kendini blior
(1,822 puan) tarafından
Canim illaki bu konudada bilgi alinabilir ama sormanin adabi vardir edepsizce sorulmaz bu tarz sorular. Adabinca sorduktan sonra normal cevap veriliyo zatrn
(572 puan) tarafından
Aynen çok ayrıntıya giriyorlar midem bulanmaya başlıyor ya
(1,690 puan) tarafından
Ha ben onları görmedim de benim paylaşımıma mı dediniz diye merak ettim hanımlar :) alınmıyorum o zamannnn♥️
(572 puan) tarafından
Alınma cnm bnm
0 oy
tarafından
Pis şey derken 
(572 puan) tarafından
Cinsel iliskiler
0 oy
tarafından

Ya kim linçlendi 2 saat yoktum kaçırdım :D:ermm:

(572 puan) tarafından
Ben linclenirim saniyodm kimse linclemedi
0 oy
(222 puan) tarafından
Katılıyorum sana sohbet bıraz daha ahlalıklı olsada herkes katılsa.. Ben bazen post acacm fıkr almk istedıgım acamıyorum yorumlara. Konusmalara bskıkıyorum uzakladıyorum o yuzden fazla takılmıyorum buraya 
(572 puan) tarafından
Bende takilmiycm cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yasemin1644 (2,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kardelennn (118 puan) tarafından soruldu