0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocuklarım vefat ettiginden beri oğlumu  birbkac kez gördüm hatta dün ruyama girmsti oğlum öpüp sarlyordum ama kızımı hic görmedim  neden acaba cok dusunyorum neden kizimk göremiyorum diye hep aklima baska seyler gelyor üzülüyorum goremdgm icin sizce neden olablr :(((

7 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Allah sabır versin cok çok zor durum nedenini bilmiyorum ama acına çok üzüldüm 
tarafından
Amin canm saol
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cnm ya Allah sabır versin inşallah üzüldüm :(

tarafından
Amin canim cok saol
0 oy
tarafından

Canm allah savir sabır versin kav ayliklardi :'(benm kizim karnimda öldü 6 aylikti bende hic ruyamda görmedim hatya 1.5 yil oldu mezarjna bile gitmedim gdemedim daha doğrusu :'(

tarafından
2 ay oldu doğum yapali  canim erken dogum oğlum dort gun yasadi kızım  20 gün  kızımı morga kendim koydum ama mezrna gidemdm oglumda daha yeni sezeryanlydm diye esim ve annem gormemi istmdlr ama halen mezarlrna gidemdm virüs  dolysyla gidmyorum oturdugun yere cok uzakta cunki :(
tarafından
ALLAH bolca sabir versin canm üzülme verende o alalnda o bak ben bidaha çocuğum olmuyacak diyordum cok sukur ki rabbim tekrar nasip etti sian saatler bile gecse sukur ediyorm 1 ay kladi allah'ın izniyle doguma bana dja et bende ederim sana cok şükür benm bi oglum var ama o aci cok farkli seni cok iyi anliyorm rabbim nize bidaha yasatmasin cocoguun varmi
tarafından
Amin insllg yok cnm  baska cocgm
0 oy
tarafından
:(( kac tane cocugun vefat etti ah canimmmmmm Allah sabir versin üzülme be yavrumm gelir elbet 
tarafından
Ikizlerim vardi canim 7 aylk doğum yaptm bir sure yasdlr daha aclri taze 2 ay oldu doğum yapali
tarafından
:(( valla ne kadarlik olursa olsun ciğer bu baci Allah coooook savir versin :((
tarafından
Amin ınsallh onlrn ellerni tutmm bile ytrdi
0 oy
tarafından
Nedenini bilmiyorum ama Rabbim sabirlar versin inşallah 
tarafından
Amin insllh
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Kuzum uzulme kiyamam sana allahim sabir versin sana 
tarafından
Aminn cnm insllh.
0 oy
tarafından

Canm ben hic gormedim hicbir evledimi:'(

tarafından
Gordum canm ama sadece oglumu kızım hayattykn oglumu iki defa gordum ennson yine oglumu gördüm kizimi goremdm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 334 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
3 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde sweet rainbow (192 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,657 cevap

39,401 kullanıcı

Kategoriler

...