0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (657 puan) tarafından
Bu sosyal yardim basvurlarini burdaki kalbi temiz bayanlar sayesinde yaptim kizlar allah onlardan razi olsun burda soru soruyoruz kizmayin olur mu cunku bura gercekten bi dayanisma kim ne duyuyosa hemen yaziyo herkez faydalaniyo ben cok mutluyum gercekten iyiku varsinuz dip not : bu apar banada yatmis hazir diyo ne zaman gelir acaba yarin evde değilim yarin gelirse nasil anliycam geldiğini bilgisi olan yazabilir mi :D seviyrms sizi 

7 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Benim kızdığım konu kimisi bin lirayi beğenmiyor kimisi aldik neye yetti geldigi gibi gitti diyor kimisi zenginlere cikiyor diyor bu beni asiri uzuyor. Kimse nasibine razi olmuyor.bir elhamdulillah duyamadık kimseden. Gule güle harca canim yarin gelme ihtimali vardir malum pazartesi 
tarafından
Çok doğru demişsin bravo
(657 puan) tarafından
Aa ona bende tepki veririm ben burda gördüm yaptim cikmis herlade allah razi olsn bin kere dogum yapcam eksiklerimi alirim esime agiz eymeden oyle dua etrim ki yatmayada bilirdi babamizin oglu degil sonucta yani yarine evde yokum kuzum bulamazlarsa beni nolur peki
tarafından
100 tane attı sana ++++++ çok güzel yazmışsın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacim sigortanız varmı ona rağmen yattı mı acaba
(657 puan) tarafından
Esimin var kuzum sabah baktim 1 tl hazir yaziyi ben sok oldum esime olmamis bana olmus tabi dogruysa
tarafından
Hmm inşallah bizede çıkar eşim başvurdu da
(657 puan) tarafından
Insallah canim hayirlisi olsun hayirlisuyla gelsin diye cok dua ettim
0 oy
tarafından
Aynn bazı şeyleri buradan öğreniyoruz bazı atarlı arkadaşlarımız var ama olsun :) iyiki var bu uygulama 
(657 puan) tarafından
Vallahi iyiki var ya onlae sayesinde oldu zaten ne bilirdim hen pandemiyi :D
tarafından
Bende burdan görmüştüm annemlere yapmıştım ama çıkmadı malesef
(657 puan) tarafından
Insallah olur kuzum ya
tarafından
Amin sağolasın
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Aynen bende buradaki bayanların yazmasıyla basvrudum. İnsan bilgi sahibi oluyor güncel konulardan
(657 puan) tarafından
Vallahi saolsunlar iyiki varlar
0 oy
tarafından
Bende basvuru yaptim surec devam ediyor diyo kac gunde yazi degisti sizde
(657 puan) tarafından
Gecen hafta carsamba yaptim kuzum fun kapsam disina cikmistir yaziyodu bu gun sabahta 1tl hazir diyo ordan yatti diye biliyrm
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Kuzum kaç günden sonra belli oldu

Bu arada ınşaallah gelir güle güle kullanırsın 
(657 puan) tarafından
Bebegim gecen hafta carsamba gunu yaptim dun kapsam disi yaziyodu bu sabahta 1tl ödemeye hazir diyo insallah ya dogum yapcam esime agiz eymeden eksiklerimi alirim allah razi olsn valla
(11,217 puan) tarafından
Inşaallah kuzum bende cuma günü yaptım da
Bakalım hayırlısı olsun ınşaallah
Sende en güzel şekilde kullan ınşaallah cnm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 481 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 714 göst.