Bnm 4 cü gelecek 10 tane düşünüyom :))
Ben bazen 4 düşünüyorum bazen 3 bazen 2 bakalîm kısmet ama tek istegim sağlıklı ve hayırlı olmaları birde her ikisinden tattırır insallah rabbim
Ilk ve son olck galiba cok zormus hamilelik :)
Bu ilk bebisim bi bakiyim sıkıntı olmazsa 4 tane zorlanirsam 2 :-)
Ben iki tane istiyorum eşim dört bakalım tabi birinciyi doğurdum önemli olan onlara güzel hayat sağlamak
Ben 3 istiyorum kaynanam diyor yeter ne edeceksin çokun çok derdi var diyor 40 çıksın götürüp sprel taktircam diyor kayınpeder de diyomus bu da olsun yeter eşime herşeye karışıyorlar 1 yaşında oglum var 2. Oglum yolda 29 haftalık oluyorum cuma gunu
Benim ilk gebeliğim 2. Bile düşünmüyorum Allah isteyene versin diye dua ediyorum dünyaya çocuk yapıp çocuk büyütmeye gelmedik sonuçta bizim de bi hayatımız var evlatsa 1 tane de aynı 10 tane de bu devirde maddi anlamda da cesaret edemem yani birden fazla çocuk yapmaya eğitmek öğretmek yetiştirmek maddi manevi çok zor bunları yapamayaksan da çocuk dogurmucaksin benim fikrim ama başarabilene de helal olsun valla ne diyim :)
2 olursa iyi olur ilke hamileyim bi 4-5 yıl sonra ikinci olabilir belki kısmet
1 kızım var allah tekrar nasip ederse 6 sene sonra bitane daha çocuk istiyorum
Valla cnm dusunmek deyilde ilk once esim layik olmayi ogrensn oyle diyim gerisi bende kalsn
Allah nasip kismet ederse tabi sartlarda el werirse 3 tana falan olabilir. Ama.esim kesinlikle 1tane yeter dior
Ilk cocugum olucak 2 veya 3 cocuk dusunuyoruz ama 2 cocuk kesin rabbim nasip ederse tabi hele ilkini bir kucagima alimde
Allah nasip ederse 3-4 tane inşAllah.
İki oğlum var biri beş yasında diğeri 15 günlük.üçüncüyü de istiyorum Rabbim layık görürse bi müddet sonra :)
Ben iki tane istiyorum bi oğlum olacak bi de kız isterdim allah nasip ederse tabi sağlıklı olsun da erkek evlat kız evlat farketmiyor eşim 1 tane yeter diyor 2.ye ikna edemedim daha :)
ilk bebegim inş allahım saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar versin herkeze karar veremdim daha ama en ideal 3 diye düşünüyorum 2 de olabilir 4 de hayırlısı ile inş dogurup dogurup bakmamaktansa bakacagımız kadar yapmak öle degilmi:)
1 kızm war we suanda da hamileym ama 4 tane düsunuyorum Allah nasip edrse her çock rızkyla geliyo çk şukur kardeş cok önemli bişe biz suanda kardeslermle bi araya gelnce iyki wariz dyoruz evlatlarimi kardeşsz brakmayi dusunmuyorum
30 haftalik hamile yim bi tanesi o kdr agir gldiki bunda yasadgm zorlukları unutma kdr dusunmyrm
4 aylık bi oğlum var, oğlum 5/6yaşına gelince ikinciyi düşünüyoruz inşallah, bn tek çocuğum yalnız büyüdüm oğlumun bir kardeşi olsun isterim. :)
1,492,819 soru
24,391,872 cevap
349,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın