0 oy
709 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (201 puan) tarafından

image

evde sadece esim sgk calisani ama kamu degil typ kapsaminda okulda guvenlik gorevlisi ama kadrolu degil sonucta sozlesmeli ve bende issizlik maasi falan almiyorum bu yaziyi gorup yinede odeme alabilen var mi? Kapsam disina ciktiyi biliyorum odeme alabiliyorsun ama bazi arkadaslar bu yaziyi gorup alabildigini soylemis dogruluk payi var mi?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır bu başvuru reddedilmiş .o kapsam dışı pandemi de değil sosyal hizmetler de 
(201 puan) tarafından
Sosyal hizmetlere nereden nasil basvuruluyot
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Çıkmış canım alabiliyosunuz benim eşimde adliyede makam şoförü ama kadrolu değil özel sektör çalışan gözüktüğü içn oluyo.
(201 puan) tarafından
Bizimkide oyle ozel sektor gibi ama eminde olamadim acaba typ devletin uyguladigi bir sey oldugu icin kamu gibi mi gosteriyor oyleyse cidden cok sacma herkesle ayni sarttayiz ama sirf kamu gibi gozuktugu icin alamiyoruz
(36 puan) tarafından
Alıyosunuz canm bak başvurun onaylandgi için o kapsam dışı yazısı var yanında da yaziyo ztn hanenizden başvuran 1 kişi olmuş ve onaylanms ben ilk başvuru yaptm baktm olmick ikinciyi yaptm ikincisinde bana da aynı yazı çıktı meğer ilki onaylandığı icn ikincisi kabul olmuyo her haneden sadece 1 kişi 1 kere başvurabiliyo.2.ye başvuru yaptnmi
(201 puan) tarafından
Esimdede ayni yazi yaziyor galiba bize onaylanmayacak
(36 puan) tarafından
Onaylanmadığı zamn feshedildi reddedildi yazısı çıkıyo.haneden bi çok kez başvuru olduğu zamn bu yazı çıkıyo ama ikinizden birininki kabul olmuş yoksa o kapsam dışı yazan yerde reddedildi yazması lazm bekleyin bi kaç güne e devletten bakn Ödemeniz hazırdır yazısı çıkıyo umutsuz olma bende dün baktm aynı yazı vardı bugün uyandım baktm ki para yatms çok sevindim
(201 puan) tarafından
Ay insallah cok ihtiyacimizin oldugu bir donem insallah bizde faydalaniriz
(36 puan) tarafından
Amin insallh canm bizm de ayni valla rabbime şükürler olsun şuan o para o kadr iyi olduki devlet hastanesine gidemiyorum özele gidiyorum her gittiğimde 3 farklı bölüme gidiyorum bu ay bide bi bölüm daha eklendi 4 oldu raht 500 tl gidicek bide ilaç paraları gerisini sen düşün rabbim ihtiyacı olan herkese nasip etsin insallh.
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Kızanları anlamıyorum isterse bütün postlar yardımla alakalı olsun insanlar zor durumdaki bu kadar peşine düşüyorlar  sistem de karışık yani herkes tecrübesini paylaşsın işte isterse bütün postlar yardımla alakalı olsun
(201 puan) tarafından
Katiliyorum kizanlar cevap vermeyebilirler

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 481 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
26 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤pasa annesi ❤ (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 3,006 göst.

411,324 soru

12,381,857 cevap

43,277 kullanıcı

Kategoriler

...