0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Bana 4 gun once devltten bin tl yardim geldi. Esim illa 100 tl sini harcadi ses etmedim simdide diyorki 100 tl daha ver et alayim ya bizim bogazim iyi kotu doyuyo allah a sukurler olsun gidam var iyi kotu. Bebegm olcak ilk bebegm besigi bile yok. Besik alacam diyorm babama aldiririm babasi bi cop vermeyen bi adam. Benle tartisti oruclu oruclu ses etmedm cvp vern sizce napim ???

19 Cevaplar

+2 oy
(6,978 puan) tarafından
Bence sen beşiği sipariş et kocan o parayı yiyip bitirmeden
(382 puan) tarafından
Aynen  katılıyorum  cnm
-Reklam-
+1 oy
(614 puan) tarafından

Yani eşin sizin için harcıyorsa sıkıntı yok bence. Ama o parayı sizle değil de sağda solda yiyorsa verme. İçinden gelmiyorsa oturup konuşun ortadan bölüşün :)

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Cani et çekmiştir belki 100tl lik değilde biraz az alsın nolacakki canım nefis bu
0 oy
tarafından

Bence verme git beşigini al bebeginin benim eşimin ailesi de öyle bir çöp yapmadılar bizde 5 krş para vermeyiz aramaz sormazlar bizde aramaz sormayız eşinde kusura bakmasın sorumluluk sahibi olsun gitsin alsın çocugunun beşigini

0 oy
(12,777 puan) tarafından
Verme tabiii de çocuğun ihtiyacını al
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Verme bence para falan babasına güvenip de senin evinde iyi kötü yiyecek gıda varmış bebeğine bişeyler alırsın 
0 oy
tarafından
Orucluya canı çekmiştir canım belki ama yinede sen bilirsin
0 oy
(29,013 puan) tarafından

Bebegin ihtiyacıni al esinde 100 tlk degilde 50 tlk alsin.nefis korlensin.

0 oy
tarafından

Pzartesi hemen bi besik falan al eksiklerini yoksa hepsi gidecek ucundan ucundan 

0 oy
tarafından
Bence beşiğini al canım 
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canım 100 tllik değilde nefsinizi körleyecek kadar et alın sonrada beşiği sipariş et. 
0 oy
tarafından
Bütün kocalar ayni valla elimizde para görmesinler hemen göz dikiyolar
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Kaç haftalık hamilesin  
0 oy
(80 puan) tarafından
Bence verme öyle öyle bitircek parayı bebeğin ihtiyaçlarını al 
0 oy
(382 puan) tarafından
Asla verme cocuguna harca cocugunu düsün derim
0 oy
tarafından
Kız adam oruç canı istemiştir alsın yarım kilo ne olacak valla bana gelirse hepsi faturalara gidecek çok fatura birikti ödenecek
0 oy
(1 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bence verme bebeğine alışveriş yap şuan onun düşünmesi gereken şeyi böyle yapması çok anormal erkek para görmesin hep ister 
0 oy
(373 puan) tarafından
Verme canım senmi karosin esinmi onun sama varmes8 gerekirken senden mi istiyor 
0 oy
(510 puan) tarafından
Hemen sipariş ver beşiği yoksa o paradan eser kalmayacak canım benim fikrim tabi bu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 223 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Masal Su (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 138 göst.
11 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.