0 oy
1,092 göst.
Diğer kategorisinde (6,072 puan) tarafından
Eşimle 3 4 gündür halsizdik kalkamıyorduk ama ilaçları içince kendimize geliyorduk baktık böyle olmucak gerileme yok hep aynı özel hastaneye gidelim dedik akciğer filmi çektiler belirti görmüşler zatürree de olabilir corona da olabilir dediler yarın sonuçlar çıkacak inşallah negatif çıkar dua edin nolur şuan karantinaya aldilar

Oğlum kayinvalidem de ve ben onunla hiç ayrı kalmadı yarına kadar nasıl sabredecem bilmiyorum hele corona çıkarsak 15 gün nasıl dayanırım 

28 Cevaplar

+2 oy
(1,519 puan) tarafından
İnşallah öyle birşey yoktur Allah yardımcınız olsun yavrunun yüzüne baksın. Ama keşke göndermeseydin siz maske taksaydınız çünkü zaten şu ana kadar yanınızdaydı
(6,072 puan) tarafından
Kuzum dedim ya normal üşütme diye geldik corona belirtisi yok ki ateş öksürük vs yok onlar
(1,519 puan) tarafından
Hangi hastaneye gittiniz eve göndermediler mi geri
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ya inanmiyorum of insallah temiz cıkar sonuclariniz 
(6,072 puan) tarafından
Inşallah inşallah inşallah
+1 oy
tarafından
Allahım yardım.etsun kuzum inşallah çıkmaz belirtiler neydi
+1 oy
(7,627 puan) tarafından
 İnşallah. Bişey çıkmaz. Rabbim yâr yardımcın olsun inşallah  bunu demek istemiyorum ama inşallah zatürre derler  
+1 oy
(10,572 puan) tarafından
Cnm ya Allah yardımcınz olsun inşallah negatiftir :(
0 oy
(12,766 puan) tarafından
Rabbım yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsub
0 oy
(3,198 puan) tarafından
İnşallah bırseyın iz yoktur. Şu mübarek ramazan gununde Rabbım yardımcınız olsun canım. Dualarım sizinle. 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah kotu bisey çıkmaz 
0 oy
tarafından
İnşallah negatif sonuçlar çıkar kuzum  
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Yaa adını görünce çok üzüldüm EE oda yanınızda dgl miydi kuzm bi test de ons yapsalar keşke
(6,920 puan) tarafından
Belirtileri var mı esra cnm en önemlisi tat kolu kaybı ateş öksürük.
(6,072 puan) tarafından
Ateş gece oluyordu ama ilaç içince geçiyordu eşimde 2 gün oldu sonra düzeldi ben de de bugün oldu ama iyim ağrım sancim ateşim yok eren kayinvalidem de onda bisey yok keyfi yerinde şükür
Bacaklarimizdan kalkamıyorduk enfeksiyon diye geldik
0 oy
tarafından
Aa çok üzüldüm canım. İnşallah problem olmaz. Geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun kuzum benim rabbim şifa versin inşallah corona değildir korkma
0 oy
tarafından
Allah c.c safi ismi hurmetine acil sifalar versin Ya Rabbim yavrunuza bagislasin. Allah c.c tum kotulukleri esirgesin amin bacim.
0 oy
tarafından
İnşallah bişey cikmaz canim rabbim korusun 
0 oy
tarafından
Kuzum ateş falan olmadan sadce ciğer filmiyle demislerse canını sıkma sanmıyorum Allah korusun geçmiş olsun bu arada 
(6,072 puan) tarafından
Ateş ve sıtma gece oluyordu bende ama ilaçla geçiyordu bacaklarımızın hali yoktu ondan gelmiştik
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Ay yoktur inşallah cnm benim kötüsünü düsünmeyin var mi ateş öksürük ishal
(6,072 puan) tarafından
Yooo gayet iyiz ishal esimde var ama oda önce ki ilaçları kullandığı için diyorum ben çünkü aynı ilacı bana da verdi yutunca bende ishal oluyordum afedersin
(5,439 puan) tarafından
Ciktimi sonuçlar
(6,072 puan) tarafından
Akşamı bulur demişti başka hastanedeki kuzenim bende akşamı bekliyorum
(5,439 puan) tarafından
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Ah canım.gecmis olsun yoktur ınşaallah öyle bisey yaaaa ınşaallah negatif çıkar 
0 oy
(7,480 puan) tarafından

Canim benim cok gecmis olsun .InsaAllah poztif cikmaz dualarmiz seninle.:(

(6,072 puan) tarafından
Amin inşallah bal bocegim bian önce oğluma kavuşurum
0 oy
tarafından
Yaa inşallah bisey yoktur esram yaaa  insallah iyi  temiz çıkar dualarım seninle bitanem 
(6,072 puan) tarafından
Hastalıktan değil ilknurum oğlumun kokusundan mahrum kaldım ona ağlıyorum ben onsuz o bensiz ne yaparız
tarafından
Dayan gülüm inşallah temiz çıkarda gerek kalmaz sağlık için öyle düşün yanında olursa ona da geçerse yaa inşallah bisey çıkmayacak bitanem dualarım seninle

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 309 göst.
27 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde bilinmez06 (44 puan) tarafından soruldu

412,474 soru

12,417,868 cevap

45,091 kullanıcı

Kategoriler

...