0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

İçeriğinde kimyasal olmadığını söylediği için Farmasinin ürünlerini kullanıyorum bugün oturdum şampuan kutusunun içindekiler bölümünde yazan maddeleri internette araştırdım neredeyse hepsi kanserojen maddeler.Cocuguma da farmasi bebek şampuan kullanıyorum onda da aynı şekil zararli maddeler var :((((

image

14 Cevaplar

+1 oy
(1,309 puan) tarafından
Farmasinin hiçbir ürününü beğenmiyorum ben kullanmayın inanmayın ne olurr 
-Reklam-
+1 oy
(311 puan) tarafından
ben farmasiye üyeyim ama ne yalan söyliyim ürünleri hoşuma gitmiyo 
0 oy
tarafından
Niye dalın flan kullanmıyorsun 
(249 puan) tarafından
Dalinin içeriği de temiz deil
tarafından
Ula dalin bundan daha kotudur
(1,493 puan) tarafından
Dalin de iyi değil
0 oy
(50,423 puan) tarafından
karambole aliyoruz bazi seyleri cok met ediyorlar diye
(249 puan) tarafından
Aynen çok övüyorlar bide :(
0 oy
tarafından
Vallahi ben bebeğime ilk doğduğunda Mustela aldım ama sonradan mustelanın Fiyatı çok pahalı olduğu için açıkçası almaya devam edemedim Dolin kullanıyorum şu anda çok da memnunum bu farmasi'de Avon du böyle markalar zaten bana sağlıklı gelmiyor
(249 puan) tarafından
Evet ama elimizden geldiğince dikkat edelim gerisi takdiri ilahi
tarafından
Peki ne kullanmayı düşünüyorsun şu anda canım Bulabildin mi öyle içeriği Doğal olan bir şey bulduysan bize de söyle de biz de bir bakalım
(249 puan) tarafından
Instagram kullanıyor musun?
tarafından
Yok canim kullanmıyorum sosyal medya
(249 puan) tarafından
Yukariya resim ekledim bak Instagramda bir sayfada içeriklerini inceliyor bunlar içeriği temiz olanlar
0 oy
tarafından
Bebekler için özellikle belirtiyorlar başka bir markan kullsnmyn diye cnm bu senin hatan kb
tarafından
Tmm su ile yıkayıp çıkaralım hayat kimyasal ürünleri niye olmsn ki
(249 puan) tarafından
Üni baby de aynı şekil zararli kimyasal içeriyor Instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var araştırıyor canim
tarafından
Hadi ya ozaman ben kullanmayim onu  bebisime daha dogmadiiiiii bebitom kendim kullanirim
tarafından
Ya aslinda kimyasal neyde yokkki ictigimiz suya guvenemiyoruz artik
(249 puan) tarafından
Evet öyle maalesef hep sağlığımızla oynuyorlar
0 oy
(3,884 puan) tarafından

Dalin al boş ver bunları :woot:

(249 puan) tarafından
Dalında temiz değil içerik olarak
0 oy
tarafından
Doğal diye dağıttıkları her şey doğal değil aslında 
(249 puan) tarafından
Evet maalesef çok zararlı şeyler var içinde:(
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Ben beyaz sabun kullanmaya başladım. Dalin kullanıyordum vücudu hafif kırmızı pütür pütürdü beyaz sabuna başladım şimdi tertemiz maşallah
tarafından
Beyaz sabun en guzeli cidden
(4,041 puan) tarafından
Aynen öyle çok da güzel kokuyor
0 oy
tarafından
Minoris babynin ürünleri organik canım tavsiye ederim bebeğime ondan aldım şampuan. İnstagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa var oraya bakıyorum hep ürünlerin içeriğini arastırıyo özellikle çocuk ürünlerini. 
(249 puan) tarafından
Onu bende takip ediyorum da hiç farmasi ürünleri incelememis sen minorisi nerden alıyorsun internetten mi
tarafından
Evet kendi sitesinden aldım minoris.com sanırım diğer sitelerde daha pahalı kendi sitesinde güzel indirimler oluyo. farmasiyi ben  duymuştum birinden merdiven altı üretim yapıyolar resmen diye pek gvenmiyorum ondan farmasiye.
0 oy
tarafından
Yüzde yüz bitkisel diye nasıl reklam yapabiliyorlar ki o zaman yokmu cezası falan 
(249 puan) tarafından
Reklâm amaçlı içinden bir tane zararlı kimyasalı çıkarıp yok diyorlar yerine başkalarını koyuyorlar işte
0 oy
(175 puan) tarafından
Bende farmasi kullanıyordum memnun kalmadım ve ersag kullanmaya başladım memnunum canim ve gerçekten dogal
(249 puan) tarafından
Onu da bi arastraym
(249 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Mustela kullan canim
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Mustela kullanıyorum 15 aydır ve inan 1 kutu 6 ay net gidiyor evet biraz pahalı ama kimyasal içerik yok doğal 
(249 puan) tarafından
Yeni dogdugunda bende mustela almstm sonra pahalı diye farmasiden aldm almaz olaydm üstünde göz yakmaz diyo her banyo da çocuğun gözü yanıyor ağlayıp duruyo bide

İlgili bir soru bulunamadı

401,182 soru

12,007,045 cevap

36,194 kullanıcı

...