0 oy
333 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından
Yardımm.  Lütfen 10 gün oldu normal dogum yaptım dikisim var biide makatta catlak oldu doktora gittim bir krem hap verdi . Başına böyle bişey gelen var mı . Ne kadar sürdü geçmesi yada naptiniz hemen geçmesi için lütfen yardım edin maffetti beni

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Basur mu oldun ???
(16 puan) tarafından
Değil canim catlak olduğunu söyledi doktor .
tarafından
Hiç duymadım canım. Ters ilişki denemedin dimi
(16 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım dikisim fazla ikinmaktan oldu galiba
tarafından
Evet işte ondan olur canım
-Reklam-
0 oy
(278 puan) tarafından
Ben bisi sorcam catlak nasl.olur acaba bide ikinci sorum dikislerin iylestimi benmki 3 hafta olyo dogum yapali aama iylesmiyo hala 
(16 puan) tarafından
Agriyor sanki baskı yapıyor arkamda özellikle yapacağın zaman . Benimde 12 gün oldu canim biaz ıyim oturabiliyorum batikon sürüyorum sürekli
(278 puan) tarafından
Batikon nedirki bize oyle bisi verilmedi
(16 puan) tarafından
Canim banada vermediler eczaneden aldım . Enfeksiyon falan kap maması icin
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ben kaç yıl çektim çatlağı. Şu an rahatım biraz neler çekmiştim :( annemin kuzeni ameliyat edecekti riskli diye etmedi çok kesikti benimki. Şu an arada bir geliyor eskisi gibi değil bakıyorum da hiç yokda diyebilirim en son doğumdan sonra çok az kalça deliğimin içi böyle papatya gibi dışına çıkmıştı şu an bişey yok. Oda dogumda alakalı değil. 
0 oy
(746 puan) tarafından
Benimde normal dogum sonrası oldu canım 5 ay oldu krem hap fitil herşeyi kullandım fakat geçmedi ameliyat şart malesef onu da olmak istemiyorum eskiye göre çok çok kötü değil batmalar kanamalar pek fazla olmuyor ama zorlandigim zaman lavabo sonrasında agrim oluyor anestol pomad uyusturucu kremle gecistirip duruyorum ışte . Bakalim nereye kadar böyle sürecek allahım şifa versin bizlere. Bide sana şöyle soylim eğer 10 günlük bsyse ilaçla geçebilir internette okumuştum daha fazlaysa mecbur ameliyat.  Ben 3 ay sonra gitmiştim doktora. Ilk başlarda aşırı derecede ağrı kanamam oluyordu sonradan ilaçlarla biraz daha hafifledi ama tamamen geçmedi.  Sana tavsiyem kabiz sakin olma ve diski tamamen bastirmadan sakin tuvalete gidip oturup ikinma. 
(16 puan) tarafından
Daha önce bende yoktu kanama falanda olmuyor doktor çok hafif dedi ama kalıcı bişey mi bu şimdi yani ömür boyu benle gidecek mi
(746 puan) tarafından
Benimde daha önce yoktu canım doğumda ikinmaktan zorlanmaktan oluştu. Benimki geçmedi galiba geçecek gibi de durmuyor çok araştırdım malesef tek tedavisi ameliyat ama dediğim gibi seninki daha 10 günlük bsy olduğu için geçme ihtimali çok yüksek.
(16 puan) tarafından
İnşallah canim cok zor emziriyorum korkudan bişey de yiyemiyorum . Şuan isirgan deniyorum sanki biaz iyi geldi . Sen denemismiydin
(746 puan) tarafından
Evet canim onu da iki uc kez denedim ama onunda faydasini gormedim
(31 puan) tarafından

geçti mi

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 1,200 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (843 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 131 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayattttt (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Musmutlu (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
24 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,683 soru

23,764,768 cevap

315,614 kullanıcı

...