0 oy
629 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (417 puan) tarafından

Bebegim kucuk esim hep calisiyor birakacak kimsem yok kalakaldım öyle bunlar minicikti nasır dedim ama sonra büyüdü ve cogaldilar acıyor en cok ta sabah uyandigim zaman acıyor cok basamiyorum bi ara burdan birkac kisiyr uyduk yumusayinca kazi filan diyrnlere aldanip yaptim ama yok daha sertlesti ve büyüdü acı hic gecmiyor parmagimdaki hele cogaldi nomta nokta minik sertlikler igne gibi batiyorlar yaa sinirim bozuldu

image

image

image

image

image

12 Cevaplar

0 oy
(5,373 puan) tarafından
Kız bunlar siğil benmde vardı 
(417 puan) tarafından
Nasil tedavi olunur oeki neden oluyor ne yapmam lazim
(5,373 puan) tarafından
Kuzum ben dr a gttim oje gbi sürülen bi ilaç verdi geçmedi bi nineye okuttum geçmedi en son kına yaktım ayaklarıma geçti ben ona bağlıyorum ama bi dene yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunlarla basedemezsin canım acil doktora gitmem gerekir bunlari yakıyorlar eğer yaktirmasan iyice yayılır hatta evdekiler de bile çıkabilir elini de sürme elinde de çıkar 
tarafından
Aynen yakacak doktor onu ilaçla. Öyle geçer bi
0 oy
(9,910 puan) tarafından

Off bundan bende de vardı ve ayağımn ustune basamıyordum çok fenaydı. Doktora gittm bitane ilaç verdi sadece  siğilin uzerine damlatıyordim boyle asitlu gbi bişeydi orayı kuruttu en sonunda. Içindeki nasır çıkmştı parmağm oyuk kaldı bi sure :D oyle fenaydı

0 oy
(2,110 puan) tarafından
Mantar canm bendede vardi esimde hala var ben hemen saglik ocagndan krem almstim gecen sene olmstu esimin corabini yansllkla gymsim kisin ayaklarmida gece ayaklariyla isitiyodu ondan bulasmsti doktor fucidin krem verdi 2. Gun btti bende
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Sigil değil bunlar nasıl bendede çıkmıştı nasir bandı var onlardan al 2   3 güne düşüyor 
0 oy
(274 puan) tarafından
Nasır canım bunlat eczanede nasır bantları oluyor kullan çözer orayı
0 oy
(303 puan) tarafından
Aynısı bendede var ama ne oldugunu bilmiyordum acıyor arada 
0 oy
tarafından
kuzu benimd eelimd ecikiyor sigil bu .... eczamede ilaci var oje gibi bisey kullan gecer ama sonradan tekrarliyor .. bu sefer ben igneyle oydum cimbizla konunu cektim.cok acidi valla ama kurtuldum 
0 oy
tarafından
Canım ben bunlardan çok çektim gezmedigim doktor kalmadı yaktılar fayda etmedi en sonunda ortapedi doktoruna gittim Allah bin kere razı olsun bı ilaç verdi çok iyi geldi önceden acisindan yureyemiyordum şimdi çıktığında o ilaçtan sürüyorum söküyor
0 oy
tarafından
Bunlar siğil cnm nasır degil eşim virustn once gostrmsti ondada var yakmıştı antibyotk kullndi ne güzel gecyordu bir kez daha gitmesi lazmdi yaktrmk icin ama virustn dolayi gidemedi
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Nasir degil canim o bendede vardi ayagimin altinda suda yumusayip az kavlayinca icinde siyah siyah noktalar gorunuyodu hatta o. Nasir deyip duruyodum megerse sigilmis. Sigil ilaci aldim eczaneden duzenli kullandim her gun sonra kendi kendine kavladi dustu bi dahada cikmadi
0 oy
tarafından
Bende de vardı canım cok büyüktü cildiye ye git orda yakıp hafif üstünden aliyilar ben evde kendim jiletle almistim pek acımadı doktor yapiyodu gecmiyodu bende kendim kestim jiletle ama sen kendin yapma seninki dağılmış benimki dagilmiyodu hatta elini felan da sürme iyice dağılır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
29 Ekim 2024 Aile kategorisinde Acemianne48 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
28 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 434 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 751 göst.