Kızlar en güzel yas hangi yas ben 19 yaşındayım sanki oğlum büyüyüp düzenimiz oturunca gençliğim gidecekmiş gibi hissediyorum şimdi boyleysem)
Mesela 24 25 yaşına gelince herşey için çok geç olacakmış gibi
Alınmayın lütfen ben kendimi erken saldığım için böyle hissediyorum tabi 25 yas genç bir yas ama kendi adıma konuşuyorum sanki şimdiden yaşlanmaya başladım
En guzel yas 1 yaş mis gibim
19 yaşındayım hiç büyümek istemiyorum hep 19 kalsam çok iyi olurdu
yirmili yaslar derlerdi hic gecmeyecek gibi gelirdi 32 yasindayim üç onluk olunca sanki her sene yirmi yas birden çökmeye basladim
Ben ozaman öliyim 26yasa gircem
Yanlış düşünüyorsunuz bi tanıdığım var 18inde anne olmuş 7 yıl sonra ikinci çocuğu getirmiş sonra çocuk devrini kapatmış şimdi çocuklarla takılmacalar delirmeceler yapıyorlar yaş da genç tüm sorumluluğu tamamlamış kpca da genç gez gez dur mis gibi hayat
Yani zaten başınızda kötü bi kaynana gezdirmeyen bi koca varsa hayatınızı siz yönlendiremiyorsanız yaşın önemi yok o hayat size ait değil umutsuzluk burdan gelir
Ayy 22 yasindYim 19 yasinda evlendim. Bu sene anne oldum 3 aylik bi bebegim var. Bundan once mutluydum vucudumla yuzumle kilomla. Dogumdan sonra ciddi anlamda yaslanmis cirkinlesmis ve kilolu hissediyorum. Oysaki hamilelikte 14 kilo aldim ve 20 kilo verdim.
Tutmayın beni koltuktan atlicam ben ölmüşüm o zaman canım yaş 32 ilk gebelik
1,492,934 soru
24,393,598 cevap
349,486 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın