0 oy
2,197 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
22 haftalık hamileyim kocam olacak o adiyi her defasında pis şeyler izlerken yakalıyorum her defasında bu son diyor bu gece belim ağrıyordu dedim biraz masaj yap dedi uyuyacak çok uykum var beyefendi oruç tutuyor ya neyse uyumuşum yatakta bi hareketlilik hissettim bi uyandım telefonu yastığın altına koymuş aldım elime Tuğçe diye bir kadınla ne yapmışlar sa silmiş ama arama geçmişinde o kadın ismi çıktı tıkladım ki kadın şey kadın yeter artık dedim yeter ağladım kolumdan tuttu sanki aldattımmı gittim mi ee işte aldattın illa yanına mı gidecen belki de gitmiştir bilmiyorum annemi aradım hıçkıra hıçkıra ağladım artık dayanamıyorum dedim bu kaç oldu annem şehir dışında Kuranı nı oku dua et üzülme bebeğin var dedi ama elimde değil şu an bunları yazarken bir elimde soda mideme vurdu sinir bir yandan da gözyaşlarımı siliyorum çok ama çok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum 

28 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Acaba niçin namaz kılıp oruç tutuyor çok merak ettim ya böylesini varya tövbe tövbe canım sıkma canını bebeğini düşün stres yapma Rabbim belki hidayet verir inşallah bu tür pislikler günahlardan kurtarır onu
(119 puan) tarafından
Bugun sağlık ocağına yalnız gittim ona dedim sen gelme kalp atışını dinlemek istiyorum içime kurt düştü tansiyonum yükselmiş ebe dinletti kalbini bebeğin sana çok bağlanmış diyor senin nabzınla karıştırıyorum öyle deyince bile nasıl kalbim yerinden çıkacak gibi oldu bende bebeğime çok bağlandım çünkü ona ceza benle gelmeyecek görmesin bebeğimi biraz aklı başına gelsin belki gaddarca ama düzelmiyor
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Yuvanı  bozmak istemiyorsan biraz süründür git babanın evine de değerini anlasin
0 oy
(9,773 puan) tarafından
O erkek ne aptalmıs öyle aldatmayı sadece yatak sanıyor. Baskasını dusunmesı dahı aldatmak bı de o sekılde suc bastırıyor pıslık baska bısey degıl kocan kusura bakma 
0 oy
(373 puan) tarafından

Rabbim eşini islah etsin akıl fikir versin :(

0 oy
(1,131 puan) tarafından
Oruç tutup Kuran-ı Kerim okuyan namaz kılan bir insan ve o kitabın içinde neler yazdığının, o namazda neler söylediğinin farkında olmayıp gözlerini ateşle dolduran biri senin kocan. Allah ıslah etsin. İşlediği günahı hafif mi görüyor? O bilsin ki günahı küçümsemek büyük günahlara sebep olur, sonu inkardır, küfürdür. Böyle devam ederse helak olması yakındır. Sen de üzülme o pislik için. İçini ferah tut ve annenin yanına git. O düzelene kadar da gelme. Benim görüşüm bu 
(119 puan) tarafından
Annem şehir dışında kardeşimin yanında ben ona başka cezalar verdim bugünden itibaren acımak yok cezasını çekecek
0 oy
(119 puan) tarafından
Bu gece yine aynı şey oldu yine çok kötüyüm 
(14,805 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun Emin’im çok zordur hamilesşn bebeğini düşün Allah’a havale et onu
0 oy
tarafından
Ne denir ki hadi konuştum  teselli ettim seni ne fayda verecek ki yazık  gerçekten  yazik ediyor insanlar 

Allah pisman etsin  onlari ne diyim 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,204 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ada3 (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 959 göst.
1 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 906 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Meleknazz (119 puan) tarafından soruldu
0 oy