0 oy
1,270 göst.
Diğer kategorisinde (6,135 puan) tarafından
Doktorum sabah geldi hırıltı ateş öksürük var mı dedi sırtımı dinledi hiç biri yok dedim tabi adam arı gibi geldigiyle gittiği 1 oluyor cumaya kadar sizi taburcu edecez cuma tatil perşembe günü çıkartacaz dedi 

Dedi demesine ama benim nefes darlığım var çok yok ama kendini belli edecek kadar var bugün bacaklarım ve belim ağrıdı dedim ilgilenmedi bile 

Kime derdimi anlatacam ben bide bu nefes darlığı geçecek mi ki kam değerlerim düşükmüş hep kan alıyorlar eşime hiç bisey yapmıyorlar 

18 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kullanman gereken ilaclari birakirlar ve giderler. Hizli olmak zorundalar kendileri de hastaik kapamamak icin malesef. Gecmis olsun bu surecte bol sivi tuketin ve image

bunu izleyip firuşa yazip sorabilirsin kendisi bu konuyla gorevli kendisi candir ❤️

Cok gecmis olsun 

(6,135 puan) tarafından
Tanıdık mi? Hemşireyle konusacam bakalim
(6,135 puan) tarafından
Instagram hesabını bulamadım ya onunla uğraşıyorum öyle nasıl soru soracam
tarafından
Ah canim 3 gun gecmis yazmamisim firug instagram hesabi. Yorumlar kismina yaz dm ye bakmiyor sanirim
-Reklam-
+1 oy
(16,216 puan) tarafından
Sağlık bakanlığına anlatacaksın gerekenler yapılmıyor ise sesini duyur evladından ayrı kalkış bir annesin üstelik çok tehlikeli bir virüs bulaşmış sana ona rağmen umursamazlık yapılmamalı 
(1,307 puan) tarafından
Aynen canm bence de neymiş bu ya geçmiş olsun canm Allah seni tez zamanda kurtarsn hastalıkdan
(6,135 puan) tarafından
Amiiin canım inşallah bide Konyanin ilk pandemi hastanesi tam teşekküllü özel hastanesi burası ama doktor berbat
Ben oğlumu özledim diyorum o bana bende oğlumu torunumu özledim ben napim diyor be lüzumsuz adam anneyle dede bir mi
Sadece beni anlarsınız diye bildim ne alakaysa
(1,307 puan) tarafından
Olsun canm kafan dağilır tabi Allah yardım etsin sana kimse kimsenn halinden anlamazki canm bnm
+1 oy
(3,024 puan) tarafından
Yav kardesim bir tek hasta senmisin o yatmaktan agriyo sen hic yatalak hastanin sirtini vs gordunmu artik yatak yarasi cikar onlarda cok yatmaktan  onemli bisey olsa zaten doktir ilgilenirdi adamlar 4 saat uykuyla 48 saat nobet tutuyor siz iyimisiniz ya bosami alkisliyoruz adamlari  yarabbim sen sabir ver bize
(6,135 puan) tarafından
Saçmalama yada bana yorum yapma
O belim yatmaktan ağrımıyor ben buraya bacak ağrısı şikayetiyle geldim ciğer filmi çekerek karantinaya aldılar hastanede toplasan 6 hasta var başka yok ve dr sadece günde 1 kere sabah geliyor bidaha yok ayrıca korona belirtilerim yok dediğimde hemşire bana kol ağrısından bile gelip korona çıkan var dedi
Yani su ki hastalık kas ağrısı da yapıyor
Doktor soruyor ateş öksürük hırıltı var mı dedi bende yok ama belim ve bacaklarım dedim yani bisey söyleyebilirdi veya ağrı kesici yaptirabilirdi yani meraklı değilim bende hastalanıp oglumdan ayri kalmaya başına gelmedigi için empatide yapamıyorsun belli
Hemşirelerin bilgi vermesi yasak doktor vermeli ama kan degerlerimi bile bilmiyorum
(984 puan) tarafından
Ne kadar saçma bi yorum boş konuşmuşsun kadın corona olmuş şu yakalanmak istemediğimiz hastalık. Sen olsan böyle konuşabilir miydin merak ettim doğrusu
0 oy
tarafından
Ya belki soran olmuşta bn göremedim nsl yakalandn bu hastalığa çocukların yok mu onlarla kim ilgileniyorsa bide emziriyorsan nsl olck offf çok kötü birşey ya rabbim tez zmnda ayaklanmani nsip etsin 
tarafından
Bende bunu merak ettm
tarafından
Kız vlla göremiyorum oğlunu tek anldm diğer sorduğum sorunun cvbini bulamdm nsl yakalandn
(6,135 puan) tarafından
Nasıl yakalandigimi bende bilmiyorum belki marketten belki kargo gelmişti ondan
Korona diye veya belirtileri var diye gelmedik hastaneye bacak ağrısı gece ateş var diye geldik ak ciğer filminde leke görüp aldılar
tarafından
Ah ya işte o kötü nrden geldiğini bilememk  dedikleri gibi inşallah hafif atlatrsn :(
(6,135 puan) tarafından
Hafif anlatiyorum ama sadece nefes darlığım var onu geçirsem iyiyim bide dune kadar bisey yoktu öğleden sonra başladı
0 oy
tarafından
Hasta sayısı cokmu kaldığın hastanede. Ve hangi hastane canm
(6,135 puan) tarafından
Özel hastanedeyim hasta sayısını bilmiyorum ama ilk geldiğim de sorduğum da sizin gibi testi yapılacak hastalar var sadece demislerdi
tarafından
Hastanenin adı ne canim bu arada geçmiş olsun en kısa zamanda yavruna kavusursun insallsh
(6,135 puan) tarafından
Amin inşallah özel medova hastanesi
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Hangi hastanedesin devlete sevkinizi isteyin 
(72 puan) tarafından
Kulakta sızlama siddetlimiydi
(6,135 puan) tarafından
Zonklama diyelim evet biraz
(1,523 puan) tarafından
Yine haberdar et merak ediyorum szi çok şükür hafife almayıp gitmişsnz doktora ya bi an öncede iyileşirsinz inşallah
(6,135 puan) tarafından
Burda mide bulandirmasalar bidaha post açarsam yeyer artık diyecekler
(1,523 puan) tarafından
Bana mesaj at ben yeter artık demem :D
0 oy
tarafından
Hangi hastane o
tarafından
Şikâyet  et kanalların  whatsapp numaraları  var ara söyle ihbar   et video cek gonder
(6,135 puan) tarafından
Kararsizim çünkü arkadaşın dediği gibi muayene edip gitmek zorunda ama uzaktan da olsa bilgi vermeli diye düşünüyorum bana maskeni tak diyebiliyorsa benimle de konuşmak zorunda diye düşünüyorum
tarafından
Canım bak youtuber busemihome var oda korona oldu kadın serum hap iğne  yapıp  duruyolar kadina oda özelde  youtuber izle istersen neler yaptıklarını söylüyor
(6,135 puan) tarafından
Onun o kadar yapıyorlarsa baya yüksek o zmn bende bisey yok ki
Sabah spor yapayım dedim bacaklarım ağrıdı yürüyünce veya tlfla çok konuşunca da nefesim bitiyor o kadar bel ağrısı 5 aydan beri var
tarafından
Izle canim
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Corona direk ciğerlere yapıştığı için nefes darlığın çok normal o verdikleri ilaçlar ve solumum cihazı seni rahatlatır ama biraz o acıyı çekmen lazım rabbim tez zamanda şifanı versin 
(6,135 puan) tarafından
Solunum cihazına bağlı değilim ki hepi topu yarim hap 1 tane de minicik hap yutuyorum başka da bişey yok
(2,548 puan) tarafından
Demekki sizinki ileri düzeyde değil şükretmelisiniz.  Bzm komşuda yakalandı 5 gün hastanede kaldı sonra taburcu oldu şuan iyi
(6,135 puan) tarafından
Evet hem genç hemde erken tanıdan dolayı böyleymiş hafif atlatıyor musum
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ben en çok oğluna nasıl virüs bulaşmafı onu merak ediyorum. Çok geçmiş olsun bu arada
(6,135 puan) tarafından
Kuzum bulassa da o hastalanmaz sadece taşıyıcı ve bulaştırıcı olur eşime bugün bidaha test yapacaklar pozitif çıkarsa kayinvalidemgili de karantinaya alacaklar oğlum orda olduğu icin
(3,459 puan) tarafından
İşte ondan şaşırdım bende bebek onlara bulaştırabilir yani. Postunu okudum kargodan ya da marketten bulaşmış olabilir dedinya markete giderken maske takmıyormuydun canım. Valla kafamda deli sorular. Kargocu yada market çalışanıda korona olabilir. Eşin iş yerinden kapmış da olabilir mi
(6,135 puan) tarafından
Takmaz olur muyum canım markete almazlar o zmn yani ne kadar sorsan da bilmiyorum nerden kaptım
(6,135 puan) tarafından
Bugün sağlık bakanlığından kayinvalidemgile gidecekler bilgilendirmeye
(3,459 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
0 oy
(122,439 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun aklim sende
(6,135 puan) tarafından
Iyim ben ❤ bide evladıma kavuşursam mutluluğum zirvede olacak
0 oy
tarafından
Canm nefes darligin icin esinden uduhindi yagi iste cok cok iyi geliyor korona olan bi tanifik kullanfi darligi hrpsi gitti
(6,135 puan) tarafından
Kız eşimde yan odada :))))
tarafından
Ayy allah şifa versin inşallah Canm  ya
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Kaç tane 7 8 9 15 aylarında bebeklerde de görüldü corona ve atlattı diye haberlere çıktı önce erene de test yapılmalı daha minik kendini de ifade edemez yavrum ayrıca sn nasılsın tat alma  koku kaybı yapıyor bu hastalık illa ki bunlar bar mı peki snde kuzum
(6,135 puan) tarafından
5 gündür banyo yapmadım ter kokuyorum demek ki burnum koku alıyor
Yemekler de tuz yok ama bugün çok güzel mercimek çorbası vardı demek ki dilimde tat alıyor
Oğluma kavuşursam bomba gibi olacam
Sabah spor yapayım dedim bacaklarım ağrıdı bide telefonla çok konuşursam nefesim aşırı değil ama kendini belli edecek şekilde daralıyor
Bu kadar örtmenim
(6,910 puan) tarafından
Ayy çok sevindim esra demk ki snn ki baya hafif yada test yanlış bnce en yakın zmn da erenine kavuşursun sn moralini hiç bozma iyi olmaya çalış hep dualarım sn ve erenim için.
0 oy
(518 puan) tarafından
Canım bebeğini emziriyor muydun nasıl oluyor çok geçmiş olsun korono olursam diye tek düşündüğüm bu allah sabır  versin sana inşallah 
(6,135 puan) tarafından
Yok canim 6. Aydan sonra sütüm bitti bak şunu söyleyeyim genciz ve erken tani olunca ne makineye ne iğneye nede başka biseye ihtiyaç duyulmuyor hani haberlerde gördüklerin var ya işte öyle değilim bildiğin tişört ve esofmanimla oturuyorum sadece minicik hap bide sabah öğlen akşam ateş tansiyon ölçüp gidiyorlar o kadar
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım telefon falan görüşmek serbestmi
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım telefon falan görüşmek serbestmi canim
(6,135 puan) tarafından
Evet kuzum bisey yok ki tek odada kendimim kitap okuyorum tv izliyorum spor yapıyorum
(628 puan) tarafından
Allahım şifa versin canım tez zamanda inşallah
(6,135 puan) tarafından
Amiiin inşallah Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah cok geçmiş olsun. Test yapmadan çıkmam  negatif olduğunu öğrenmeden çıkışımı veremezsiniz diyebilirsin 
(6,135 puan) tarafından
Az önce de sordum da hemşire test yaparlar dedi
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım doktorları da anlamak lazım aylardır risk altında kaç bin tane hasta ile uğraşıyorlar hızlı olmak zorundalar senin yanında uzun süre kalıp seninle çok konuşamazlar dikkat etmeleri lazım malesef o yüzden hızlıca gelip gidiyordur ya sabır geçecek hepsi 
(6,135 puan) tarafından
Kuzum belki ağrı kesici yaptırır diye dedim ama haklısın bide günde 1 kere geliyor 11 hasta var mis negatif pozitif ve daha belli olmayan var mis negatif neden duruyor dedim belki ciğere inmemistir tedbir amaçlı tutuluyor dedi hemşire
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Sosyal medya kullanıyorsan kendini ve derdini çekeceksin sosyal medyaya paylaşacaksın ve herkesin paylaşmasını isteyeceksin bak bakalım 2 saat içerisinde odana doktorlar ve proflar yayılıyor mu yayılmıyor mu gör anında ucusurlar
(6,135 puan) tarafından
Az önce hemşireye sordum 11 hasta var dedi negatif pozitif ve daha belli olmayan var dedi peki belli olmayan veya negatif neden duruyor dedim tedbir amaçlı duruyor dedi belki henüz ciğere inmemistir dedi
Kuzum niyetim adami linç etmek değil ki ağrı kesici ve ya bilgi almak çünkü ben kas ağrısıyla geldim ak ciğer filminden dolayı karantinaya aldılar
Hemşireye kendimle ilgili bilgi soruyorum doktorunuz cvb verebilir diyor baya bombosum yani öylece vakit geçiriyorum telefon tv roman ve spor yapıyorum spor yapıyordum 2 dk geçmeden bacağım ağrıdı hepsi bu
(72 puan) tarafından
Canım negatif olanlari kaç gün tutuyorlar
(5,940 puan) tarafından
Allah kolaylık versin Halbuki yapacakları 5 dakikalık bir işlem Vicdan versin Allah içlerine

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 456 göst.
25 Nisan 2021 Aile kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 646 göst.
12 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,934 soru

12,100,549 cevap

36,413 kullanıcı

...