İyi akşamlar kızlar . Bugün bir olayla karşılaştım okadar üzüldüm ki bir okadar da sinirlendn acikcasi. Paylasayim dedim .Günüm çok guzel gecti esimle cikip dolastik flan , avm de lavaboya gireyim dedim . Ellerimi yıkarken iki genc kizin konusmasina sahit oldum . Yuzlerine dahi bakmadim baksam eminim azarlayip lafi sokup cikicaktm. 18 yas civari muhtemelen . Muhabbetlerini bilmiyorm ama birisi annem kizicak diye bi cumle kurdu ,digeri oo kizim nevar iki kivirirsin olur biter ben ne badreler atlattim annem cok gerizekali salak kandiriyorm gibi oda inaniyor gerizekali iste gibi kelimeler etmeye basladi. 29 ekim yuruyus flan vardi katildk dersin dedi , bi yandan makyaj yapmaya calsyodular. Okadar uzuldm okadar kirildm ki ya bir insan evladi annesine gerizekali s*****dermi bnm annem boyle dermi , belliki kizina guveniyi ablamiz , onu o yasa getirene kadar kimbilir ne zo rluklar atlatti bu kelime kullanilirmi bu genclik nereye gidiyo bu cocuklar nasl yetisiyor , kendimi disari attim bian once yoksa o an o kizi kelimelerimle dovmekten beter edicektim ve suan okadar pismanim ki , en kiymetli varlik anneler , akli dengesinde sknti da olablir ama bu kelime nasl edilir bir anneye bizde evlat yetistiricez bizim evlatlarimizda mi boyle dusunucek arkamizdan konusucak diye dusunmeye basladm . Zaman cok kotu disarda bu tarz ergenler ďolu gercekten rabbim boyle insanlara bir parca akil versin