19 nisan sabah 8de agrılarla uyandm ve kanamam vardı hastaneye gittim 2cm acıklık ve duzensiz sancılarm vardı eve gönderdiler. Sokaga cıkma yasağı olduğu içn 20 25 dk yolu yürümek zorunda kaldm. Eve geldm agrılarm siddetlenerek arttı. Taki saat 12 sokağa cıkma yasağı bitince dayanılmıcak derecede agrılarm 5dk bi indi hemen hastaneye gittik.
4cm acıklık olduğunu söyleyib suyumu patlattılar beni nstye baglaıkları zaman ebenın ustune kustum cok utandım ☺
Ve geldi 7 santm acıklık ıkınmalarm başladı doguma aldılar ebe. Ikın dedi ama ortada doktor yok doktor uyuyo 10 dk doktoru uyandırmaya calıştılar sonunda doktor geldi bagırma sadece ıkın dedi. 3 kere ıkndm bebişim geldi saat 4 de☺ o kadar mutlu oldm ki onu görünce ❤
Doktor dikişlerimi atmaya başladı ve her iynenin girisini cıkınısı hissettim 5 kere uyusturmalarına rağmen. Dikislerm bitti beni odaya aldılar 1 saat tüm vucudm titremeye başladı bebeğimi kucagmda bile tutamadm.
Sonra ebe geldi kontrol etti acil ameliyat dedi. Beni yine aldılar catala narkoz verib uyuttular. 2 ssat sonra gözümü actığmda odadaydm ve basmn üstünde ebeler hemsireler vardı 1 bucuk saat beni uyandırmaya calışmışlar.
Sabah 9 oldu doktor geldi binde bi gözüken hassas doku zedelenmesi yaşamısm ve dikiş agrılarn 6 ay sure bilir ilişkide zorlanıcaksn ve düsünürsen eyer bir daha normal doğum yapamazsn dedi.
Anlıcagınız kızlar ben yeniden doğmuş gibi olamadm aksine cok yıprandm ve bebegimi emzirrmedm hastanede sutum gelmedi. Ama en güzeli kızımı kucagma almamdı ve bu bana yeterdi ☺❤
Rabbim her kese kolay hayırlı doğumlar nasıb etsin İnşallah...