0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

image

bihaftayı geçti böyle komple vücudum kaşınıyor heleki akşam vakti gelince zorluyor bebek emziriyrm die ilaçta vermediler ilçede oldgm için cildiye bölümü de yok gideym çaresiz kaldm virüs var die büyükşehire gitmek mantıklı gelmiyr yardim edin neyapablrm :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok canım inşası bilgisi olan biri çıkar 
-Reklam-
0 oy
(5,067 puan) tarafından
Postun üste çıksın diye yazıyorum geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Bende aynıyım cnm 

Şurda beklıyım
0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayım ya her yerim bu halde :( hastaneye gidemiyorum bende 
0 oy
(164,089 puan) tarafından
Post uste ciksin gecmis olsun
0 oy
tarafından

image

Hamileyken bende de vardi. Özellikle gece çok kasiniyordu Cildiye ye gittim özel de bisey yok kuruluk var dediler.sonra devlet hastanesine gittim anlattım.uyuz  dedi krem falan verdi  sonra giysilerini yıka dedi yikayamadiklarini poşete koy bir hafta beklet dedi öyle yaptım geçti. Yanı demem o ki **** olabilir gözle de görülmediği için anlaşılmiyor

(12 puan) tarafından
Aile hekimi alerjiden böyle olmuş dedi
(12 puan) tarafından
Kremin adı nedr
tarafından
Ben hamileyim diye kendi karışım ilaç yazmıştı.ama eşim hastalığını durduran mucize ilaç. kötü koktuğu doğrudur ama başka yolunuz yok gibidir. en kestirme çözüm bu bence hastalığını durduran wilkinson dur kükürtlü ilaç asıl bu geçiriyor ama emziriyorsunuz ondan bilemedim doktor bir ilaç yazmalı aktardan kükürtlü sabunlar almıştık cildi kurutuyor ama ıyi geliyor eğer uyuzsaa bide bütün eşyalarınız 60 derecede yıkanmalı yada bir hafta poşette hava almicsk şekilde kalmalı ben bide hepsini bu yöntemle yaptıktan sonra ütüledim yuksek sıcakta anca öyle geçti mümkünse bir doktora gidin yada telefon edin bir yerden sonra kaşıntı psikoljik olarak te etkiliyor ben sinir oluyordum.gecmis olsun bu arada
0 oy
tarafından
Genelde uyuzz olunca gece kaşınır 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,734 soru

24,405,156 cevap

350,447 kullanıcı

...