Geceleri uyuyamıyor gündüzleri uyuordm geceleri yemek yerdim buyuzden ama anladmki fark etmiorms gundzleride kalksm gun içersinde yemek yesem filan yine geceleri yiorm bir ekmeği rahat bitiriorm iki kişiyiz 4 5ekmek anca yetiyor artık bugün en az iki iki buçuk ekmek yedim ve hala da yiyesim var benim gibi olan var mi:)) 28+2im :)
Bende öyleydim hamileyken sonra gece acıkınca ballı süt yapip onu içmeye başladım 1 bardak yetmezse ikinciyi içiyordum hem rahatlatıyor hemde kilo aldırmıyor ekmek kadar tavsiye ederim :)
ooo masallah kiz 2.5 ekmegi nerene yedin :) Allah iyiligini versin
Bende 28+2 yim kahvaltıda 2 diim öğlen ve ara öğünlerde ekmek yemiyorum aksam yemeğinde de 1 dilim ekmek yiyorum. Günde 3 ince dilim .ekmek şeker oranını vücutta yükseltiyor 30 .haftadan sonra dikatli ol
Bence yemeği tencere tencere yiyin ama ekmek o kadar yemeyin içindeki maddeler bebeğin beyin gelişimini vasatlaştırıyor diye okumuştum hele beyaz ekmekse. Fırınların bazıları kepekli çavdarlı ekmek yapıyor en azından onları yemeye çalışın market işi paketli olanlar değil ama. Ekmek çok severim ben ama ölçülü yemeye çalışıyorum
Ekmegi beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği ya da tam tahilli ekmek tercih ederseniz daha az ekmekle doyabilirsiniz
Bende yiyorum yiyorum açım sanki hep bişeyler yemek istiyorum ruhum aç gibi gözüm doymuyo gece yiyorum yemeğin saati vakti kalmadı benim için
401,061 soru
12,002,781 cevap
36,186 kullanıcı