0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Arkdaslar gercekten boyle bi sakami olur ya ben 1000 tl yardimi bile alamadim devletten hicbirsey alamadim evin kirasi faturalar hep duruyor iki aylik bebegim var evimizde yiyecek hersey bitmisti Allah razi olsun buradan bir arkadasim biseyler gonderdi onu yedik su mubarrek gunde yardima ihtiyaci olan varsa yazsin diyip sonra saka diyeni ben hayatimda ilk defa gordum Allah askina bu sakalik bir durumm mu benim ihtiycm vardı yazdim çokta umitlendim ins verirse kirayi yatarrm faturalari kapatrm diye dusundum sonra sakaydi yazan yorumlarıni gordum basimdan kaynar su dokulmus gibi hiseetim ismini vermek istmyrm ama dunya ne halde insan yardim etmenin bile  sakasini yapiyor
notu ile kapatıldı: Kapanan post için post açmayın

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıkışınca şaka demiştir o inanmadım gerçekten vericem dediğine yoksa ilk postu pandemiydi  onun Allah akıl versin 
tarafından
Alah boyle insanlara az beyin versin inşallah ta faydalı şeylere harcasınlar salaklar amaçları ne acaba bunların ya kalınlığa özeniyorlar heralde
(54,504 puan) tarafından
kim canim o
tarafından
Ecrinin  annesiydi galiba önce 2500 zekat vericem dedi gerçekten ihtiyacı olan ulaşsın dedi sonra pandemiyle alakalı post açtı orda nedenini sorunca şaka yaptım dedi
(54,504 puan) tarafından
terbiyesizlik oyle saka olmaz
tarafından
Öyle tabi Allah akıl versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah Allah denk gelmedim ama dedigin gibiyse cok ayip insanların duygulariyla oynamak resmenn 
tarafından
Gercek sandim
0 oy
tarafından
Kuzum zaten gercek olmadigi cok belliydi anladim umutlanmissin ama mantiklica okusaydin gercek olmadigini net bi sekilde anlardin. Insanlar boyle maalesef yapacak bisey yok o yuzden herkesin her dedigini ciddiye almamak gerek. Allah yardimciniz olsun
tarafından
Saol cnm Allah razi olsun bilmm vala gercek sandim
(54,504 puan) tarafından
buradaki yardim ve bazi iyilik postlarina inanmayın sanal deyin gecin. interneti kapatinca hicbir baginiz kalmıyor. guvenmeyin canim. insallah rabbim baska yerden verir size kimseye muhtac etmesin. bos beyinli insan dolu saka olmamış o
0 oy
(17,704 puan) tarafından
Kiz zaten belliydi keşke inanmasaydin. O posttan önce 1000 liralık yardım için post açmıştı. Yardıma başvuran zekat mi verecek.
tarafından
Gormedimki onceki postunu
(17,704 puan) tarafından
Boşver canım onun niyeti başka bence. Baktı yutmadik şakaydı diyor.
0 oy
(5,067 puan) tarafından

O posttan önce 1000 liralık yardım için post açmıştı. Yardıma başvuran zekat mi verecek.

0 oy
(278 puan) tarafından
Sabah post acni diyorsun yoksul olan yazsn diyen.
tarafından
Evett
0 oy
(2,071 puan) tarafından

Ne biçim bi zamanda yaşıyoruz ya bunun şakası mı olurmuş. 

Seninde Allah yardımcın olsun canım dua et  bi başka kapı açılır elbet <3

0 oy
(373 puan) tarafından
Çok ayıp kimse yaptığı gerizekalilikkkkkk

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,356 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 428 göst.
0 oy
5 cevap 243 göst.
2 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gadasini Aldigimmm (598 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,668 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,070 soru

24,380,343 cevap

348,686 kullanıcı

...