Her baba bir degildir canim.benim esim daha hamileyken yogun bi sekilde yasiyodu.cinsiyetleri erkekti ben nasil askere gondercem diyodu.konusurken bile gozleri doluyodu.elini karnima koyup severdi tek tek kendini anlatirdi gun icinde olanlari anlatirdi isten gelince.aksamlari yatmadan iyi geceler derdi operdi karnimi oyle yatardi.iyi geceler demeden opmeden karnimi yattigi aksam yoktu diyebilirim.dogdular 1 saat sonra gormeye gitmis fenalasmis aglamaktan yogun bakimda oturtmuslar sandelyeye kendine getirmisler. Kuvozde cok kucuklerdi ben kucagima alamam canlarini yakarim diye yogun bakimda soylenirdi.sonra alinca kucagina alisti.kanguru yapardik ben ne zaman alcam diye basimda dolanirdi.simdiyse kucagindan indirmiyo bi birini aliyo bi birini.gece mamalarina sirayla kalkariz bazen beni hic kaldirmadigida olur sagolsun.cok sukur hamileyken de simdi de babalik duygusunu dolu dolu yasiyo
Benimkide hala o heyecan yok diyorkı ne zamn kucağıma alırsam ozamn yaşarım o duyguyu diyor ama belli olmaz
Karnım büyüyünce anladı baba olucagini hareketlerini hissettigi zaman çok mutlu oluyor artık doğur da seveyim kızımı diyo maşallah ılk başlarda böyle değildi korkuyodum alisamicak sevmicek diye şimdi benden heyecanlı elinde olsa dogurtturucak beni
Canim hamile olunca onlarda duygusallik ve hissedemedikleri icin gorunce cok seviyolar anne karnindayken bitek anne hissediyoya bide kadinlar olarak duygusaliz o yuxden annelik kutsal
Evet canim kucaklarina almasalar sevmezler
Benim eşim hamileliğimde öpüp okşardı karnımı benden çok konuşurdu kızımızla. Kızımız doğdu çok seviyo gözlerinin içi gülüyo kıskanıyorum bazen
1,492,214 soru
24,382,229 cevap
348,811 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın