0 oy
1,009 göst.
Diğer kategorisinde (1,466 puan) tarafından
Gece bir grup köpek camın altında havlıyor sürekli 

çocuk uyanıyo bende sinirlendim kirli çocuk bezi geçti elime kovadan ☺ bunlara bi fırlattım kaçıcak delik aradılar ama napim yani her akşam her akşam evimin altını acil toplanma alanı yaptılar ☺☺☺☺ bende hayvanseverim ama olmuyor böyle köpek kardeşler ☺

14 Cevaplar

+2 oy
(327 puan) tarafından
Komik mi acaba ayıp yani
(1,466 puan) tarafından
Yapılan zaten ayıp ama kusura bakma camla köpeklerin hizası bir olunca her gece de olunca bide çocuğun her gece uyanınca sende yaparsın merak etmr
-Reklam-
+1 oy
(1,240 puan) tarafından
Umarım üst komsum değilsinizdir oda sizin gibi pis bezleri asagi atar sebepsiz...Merak ettim sonradan bezi gidip aldiniz mi cope attınız mi
(1,466 puan) tarafından
Çöp arabası bezimizi almış merak etmeyin almasaydı ilk işim onu almak olucaktı. Camının dibinde havlayan köpek sürüsü olmadığını düiündüğüm için halimi anlayamazsın. Sizin komşunuz edepsiz olabilir .....
(1,240 puan) tarafından
Yok ayni durumu yaşıyorum balkonumun altı sıcak olduğundan sokak hayvanlari oraya geliyor toplasiyorlar.Doguda yasiyorum burada havalar hala soğuk malum o yuzden sicak guvenli yer ariyorlar onceden cok havlarlardi cok ulurlardı ben surekli yemek tasiyorum evde artan yemekleri goturuyorum yada bayat ekmek ve eskisi gibi havlayip rahatsiz etmiyorlar.Genellikle acliktan yaparlar..
0 oy
(1,699 puan) tarafından

Ahahaa yazık kizzz:D

(1,466 puan) tarafından
Ne yazık bana da yazık ama :D
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Hayvanseverlik tamam ama binaların arasında olmuyor malesef. Belediye toplamalı. Onların doğal ortamı sokaklar değil bize de sıkıntı veriyorlar 
(1,466 puan) tarafından
Evet öyle bide alt kattayız ses çok geliyr
tarafından
Merak ettim doğal ortamı neresi ? Köpek kardeşlerin?
(4,041 puan) tarafından
Mesela köyler çiftlikler onların doğal ortamı.  Hiçbir yeşilliğin olmadığı kemiklerini ekmeklerini gömemedikleri toprağın olmadığı kakasını yapmak için çukur açamadıkları bu sokaklar değil. Onlar ay ışığını görüp dağlarda bayırlarda keçilerin etrafında sabaha kadar ulurlar.  Peki şehirlerde bunu yapabiliyorlarmı ? İnsanlara yemekbiçin yaklaşıyorlar insanlar onlardan kaçınca hepten mutsuz olup dolaşıyorlar. Sen hiç şehirse uluyan köpek gördin mü. Biz onlara sokakta yemek verip bir de bağırmamalarını isteriz peki biz böyle davranarak onların sahibi olduklarımızı zannetmiyor muuyuz
Onlar da bizim gibi şehirli olsun isteriz kurallara uysun isteriz şimdi hiçbir köpek havlamıyor sokakta bi kemiğin peşinden koşamıyor  koşsa insanlar tedirgin oluyor
Binaların arasında başı boş yaşamaları ne aldar doğru peki
tarafından
Tabiki doğru değil kuzum ama köylerde bi tane köpek bulamazsın koyunlara keçilere saldiriyorlar istanbulda yapılan binalar ve fabrikalar yüzünden zaten onlara yaşanacak bir alan kalmadı malesef:?
(4,041 puan) tarafından
Kendimiz çok mu doğalı yaşıyoruz sanki hayvanlara da yeryüzünü dar ettik kendimize de. 85 m2 evlere sıkıştık heryer stres hayvana bile bağırma diyoruz.  Ben köyde kaldım köpekler yabancı bişey gördüler mi sabaha kadar ulurlardı ya kaybolan eşşeği buldukları için ya da terörist gördükleri için bağırırlardı.  Yani bi nevi köyü koruyorlardı. Onların sesi ay ışığının altında yankılanırdı ılık hava da hem onların sesi hem dolunayın görüntüsü ne güzel bi huzur verirdi.
Şimdi ise köpekleri görmek bile sıkıntı veriyor.
0 oy
(51,019 puan) tarafından
cocuk bezini atma canim hatta hicbirsey stma gece gece
(9,946 puan) tarafından
Destuuuur deyip atsaydn :Djdjd
(1,466 puan) tarafından
Allahu ekberr yaaa allahhh hücuuum :DDDD
(9,946 puan) tarafından
Hahahh
(51,019 puan) tarafından
dalga gecme kiz :) annem bana cope atarken bi yere koyma der hep bende gittigi yerde birlesecekler.bisey olmaz diyorum :)
(9,946 puan) tarafından
Hahha doğru hepsi aynı yere gidiyor :Djdjd
0 oy
tarafından
Zarar görmedikleri sürece sorun yok ki canım 
(1,466 puan) tarafından
Zarar değil sadece vücutlarının bir yerine çarpıyo kprkup kaçıyolar asla bilerek zarar vermem zaten konuşamıyorlar onlarında canı var
tarafından
O canını acitmamistir canım inşallah
(1,466 puan) tarafından
Evim alt katta çok yakınımdalar bişey dokunduğu için korkup kaçıyolar yani resmen evin içinde havlıyor gibiler
0 oy
(5,373 puan) tarafından

Off hiç sorma ya hayvanın suçu yok ama öküzzün biri getirmiş bahçeside yok adamın resmen sokakta köpek besliyo köpek de çok acayip her geçen arabaaya havlıyo adamda belalı bşy galiba kmse şikayet etmiyo gel de çıldırma adamın yüzünden günahsız köpeği vurasım geliyo ya:angry:

(1,466 puan) tarafından
Kötü bakıyoda olabilir köpeğe :/
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın valla bizimde komşunun var iki tane ayyyy çıldırıyorum sabaha kadar hav hav bide yazın camda açık kalınca ayyyy kafayı yiyorum 
(1,466 puan) tarafından
O komşuyu varya naparım ben :D
(5,592 puan) tarafından
Hiç sorma cnmm çıldırıyorum ama elden birşey gelemiyor bide yatak odamın camıyla onların köpeklerinin olduğu yer karşı karşıya deli oluyorum
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Canım senin bi ara bebegin pisik olmuştu  nasil geçti benimki 1aydır  geçmiyor 
(1,466 puan) tarafından
Geçti çok oldu canım margarin sürdüm ben krem gibi sende yap
(1,265 puan) tarafından
Nasil yapılıyor canım
(1,265 puan) tarafından
Sürmediğim krem kalmadi
(1,466 puan) tarafından
Yumuşayan margarini pişikli yerlere sür canım
(1,265 puan) tarafından
Sagol canim yaa  insah gecer benimkide
0 oy
tarafından
Yaşıyonmu sen lilaaa :)
(1,466 puan) tarafından
Evet her zaman gelmiyorum :D
0 oy
tarafından
Bez degilde başka bir şey olsa daha iyiymiş sanki 
0 oy
(123,019 puan) tarafından
Bizim sokaktaki teyzelerde su döküyodu
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Bezden zarar gözmezler bir yerleri acımaz boşver kafana takma 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 842 göst.
19 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Kadir efenin annesi (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 361 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 0234_sevim. (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu

406,007 soru

12,170,628 cevap

36,636 kullanıcı

...