Nasil tatli nasilll Dun kartala gitmisler lutfi kirdara salklar dogurtmamislar birde usttune bebek cok kotu bebegin kolu kisa bacagi kisa beyninde kist var bebek hic gelismemis omuruligi ***** 35 haftada daha falan demisler insan hic dogurcak kadina boyle seyler soylermi ???? Simdiye kadar niye soylemedinniz ki taa bastan beri oraya gidiyor neyseee. özel hastaneye git demisler suyu azalmis bebegin hala sezeryana almiyolar suni sancida vermiyolar eee nolucak boylee ??? Neyse zaten annemler falan baya kavga etmisler hastaneyle bildiginiz saatlerce o sekilde ugrastirmislar baska hastaneye goturun demisler iste gelinimizin anneside iste paramiz olsaydi suan giderdik özele su paranin gozu batsin falan demism babamda en iyi yere maltepe universitesine goturmus. Cok iyi bir hastane babama kredi cikmisti 5 bin lira oda tam şansina cikmis yanii cok iyi oldu. neyse muane olmuslar hayir bebegin hicbirseyi yok biryerinde birsey yok falan demisler. Sezsryana aldilar geceee ben o sirada uyumusum gece 3 de kalktim babam fotograflarini atmis bana Allahim nasilll tatli birde videosu cekilmis boyle agliyor dudagi titiriyor icim gitti o an aglamaya basladim gercekden o bebekleri o anneler nasil sokaga atiyolar ya o an direk aklimdan bu gecti doktorlar bebek cok yorgun dogdu bebegi korkutmuslar demis ( cunku kartalda sabahdan gece 12 ye kadar beklettiler) simdi cok iyi ama sadece biraz zayif oda duzelir zaten. Insallah kartal devlet hastanesinide boyle bilmezdim cok sasirdim. Caniler Bu arada bebekk coooookkkkk tatliii icim gidiyor baktikca cok masum cok guzel dunyadan habersiz melek gibiler gercekden simdi yavas yavas anliyorum benimde anne olmama az kaldi
Gozun aydin
Bende az once haber aldim bende hala oldummm
Oyyy taze halacik:))) Rabbm sağlıklı uzun omurler versin kuzuma darisi sana olsun bebegim
Ayy 2 sene önce bende hala oldum aynen gece sabaha kadar bekledim doğsun da fotografi gelsin diye dunyanin en guzel duygusu hayırlı olsun
404,334 soru
12,112,984 cevap
36,448 kullanıcı