0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Whatsapta ki şu mavi tik olupta cevap vermeyenlere çok ayar oluyorum genelde bu kaynanam k. Pederim oluyor.

Ben annemlerdeyim 2 haftadır bugün gidicez abim bizi arabasıyla götürüyor.
Bende akşamdan kaynanama yazdım ki biz yarın gelicez ama abim ve yengem de olucak 1 gece de kalicaklar haberin olsun hani sahur için biseyler alırsın belki yoktur evde diye.
Kadın okumuş cevap yok en azından bi ok yaz yanii sanki bozuldu mu nedir abim geliyor diye insan öyle düşünüyor.
Arti insan annesine gelince o ilgiyi şefkati görünce hic gidesim yok yaa ama eşimin canı sıkıldı gibi bisey demedi daha ama ben anliyorum ah ah

7 Cevaplar

+2 oy
(5,936 puan) tarafından
Yani kayınvaliden arkadaşın değil kuzum mesajı atmak yerine araman gerekiyordu bence bana göre Emri vaki olmuş gibi hissedebilir yani
(3,398 puan) tarafından
Yok değil ben gelmeden once de konuştuk abim bizi arabasıyla geri götürücek diye biliyor tekrar hatirlattim
(5,936 puan) tarafından
Yani bilemiyorum o zaman canım belki de okuyup anlamıştır
-Reklam-
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Sende mesaj degilde ara canim 
(3,398 puan) tarafından
Gece geç saatte yazdım bizimkiler genç olduğundan zaten genelde yarışıyoruz
(4,103 puan) tarafından
Ozaman bisi demyecem:)
0 oy
(605 puan) tarafından
Belki yazamıyorlardır kız :) Okuyup tamam haberimiz oldu demişlerdir :) yanlış anlamışsındır belki e bozulsunlarki
(3,398 puan) tarafından
Yok kız kaynanam tiktokta tüm gün herşeyden anlıyor zaten genelde yazistigimz için yazıyorum ona yoksa ararim zaten
(605 puan) tarafından
O zaman birşey diyemicem canım :)
0 oy
(134,502 puan) tarafından
O mavi tika bende ayar oluyom
(3,398 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
(1,720 puan) tarafından
İnternet cok kullanıyor herseyden haberi varsa herseyi biliyorsa haklısın ama bilmiyorsa bence aramalıydın 
(3,398 puan) tarafından
Yok ya kadın 40 yaşında zaten genelde yazistigimizdan yazdım haberi olmayan biri olsa arardım zaten
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Ark olsa msj at derim de kaynana kayınbaba wp den yazma cnm büyükler şahsen unutuyo VS annem mesela okur bazen yazamaz sen direk arayıp söylemen laizm di 
(3,398 puan) tarafından
Benimkiler genç olduğundan biz yarışıyoruz genelde
0 oy
(25 puan) tarafından
Aranızdaki ilişki nasıl bilemem ama ben emirvaki olarak algılarım. Gerçi eşinizin ailesi ile yaşıyorsanız siz haklisiniz. Sonuçta sizin de eviniz.
(3,398 puan) tarafından
Evet beraber yaşıyoruz zaten ben anneme gelmeden konuştuk abim bizi geri götürecek diye biliyor ama tekrar hatırlatmak istedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 885 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gamzee6666 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 816 göst.
3 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 521 göst.