Selamun aleykűm arkadaşlar ben 18 haftalik hamileyim ve ešim bana yaklasiyor sevmek icin ben kaciyorum kiziyorum git basimdan diyorum istemsizce bambaska cumleler kuruyorum adama sonradan bakiyorum ki ne oluyor ben napiyorum diyorum oda aksam ne sevgi ne deger var hep kaciyosun ben yanastikca dedi bende bilmiyorum dedim bende anlayamiyorum dedim hamilelikten dolayi herhalde dedim oda ondan yani dedi sizdede boyle oluyormu ya
Hormonlardan canm o eşin azcık sana ilgisini azaltsın o zman da sen dört dolanırsın eşinin etrafında
Hamileyken işe gondermemek için agliyodum cok bağlanmıştim kendimi zorla sevdiriyodum kolunun altindan hic cikmiyodum bizde ters tepmis :)
Üzülmeyin hamilelik herkeste ayrı bir tecbure bende eşime daha cok baglandim fakat kuzenim sizin gibi kaciyor geçici olduğu unutmayin hormonlardan kaynaklaniyor zmaanla duzelecek uzulup stres olnayin yeter ki
Maleseff hormonlarimiz tavan napacagimizi artik sasirdik iyice
Ayni ben
Ben hatta işi abartıp, benden uzak dur yedek parça kokuyorsun diyorum. Yedek parça kokusu geliyor burnuma. Hoş yedek parça nasil kokuyorsa
Paketli kutulu yedek parcanin kokusu sinecek hali yok. Ama hormonel sıkıntıdan sanirim, bende tek yatmak istiyorum. Ben oturma odasinda tv basında uyuyup kaliyorum hep.
bendede oldu canim ilk baslarda bulantidan falan boyle ddayanamiyodum mic mic yanasmasina konusmasina bile ama sonradan duzeldi cok sukur simdi de 33 haftaligim ise gitsin istemiyorum
oo hamileliğinin başından belli oleyim ben kaçıyorum. annemlerde oturuyoruz suanlik annemleri bahane ediyorum veya düzgünce anlatıyorum anlıyor allah var. 31 haftalık oldum şimdi artık fazla şey etmiyor bende arada yaklaşma istediği olduğunda yanına gidiyorum öyle yoksa kaçıyorum hamilelikten yanı canım sıkma canını esin anlayışıli davrandiktan sonra sıkıntı yapma
1,492,546 soru
24,387,459 cevap
349,084 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın