Dün bi soru sormuştum bu gün sayfamda göremiyorum soruyu kaldırdılar mi acaba ya da ben sordum sorunun orada göz gibi bi işaret vardı ona bastım ondan mı oomustur kizlar
Eşimle olan sorunumu biliyorsunuzdur bu gün belim feci ağrıdı duramadim agridan eşim işten 4 gibi geldi bende çocuğa bakar da rahat nefes alırım diye düşünüyordum geçti TV izliyor yatmış ben yemek yapıyorum ayakta zor duruyorum en son bağırdım yatacana gelse cocuga bak duramıyorum yerimde ağrıdan ne umursamaz insansın dedim aldı çocuğu birdaha bana bagrirsan ben karışmam sonucuna dedi neyse yemeği filan yaptım gidip çağırdım geldi oğlanı da alıp yemeğe oturdu sürat beş karış hani igrendin bir şeye bakarsın da migen sulanır ya aynı o şekilde baktı bana igrenir gibi gözünde sevgiye dair birşey göremedim neyse en son dayanamadım suratını asacaksan kalk sofradan dedim kalktı gitti yatak odasına kendini kilitledi çocuk zaten durmuyo surkeli kucak isteyen bi bebek agridan ağlıyorum resmen yerde Sürünüyorum ağrıdan en son mesaj attım gelse cocuha bak hiç mi inancın yok belimin agridina dedim o da sen kalk sofradan dedin filan dedi sonra sofrayı topladım gittim yanına konuşalım diye benim seninle konuşacak birşeyim yok dedi ne zaman kendine çeki düzen verirsin o zaman benle konuş seni yok sayıyorum filan dedi bağırdı filan
Benim de hatam var kabul ediyorum ama ağrım varken bana yardımcı olmaması beni unursamamsi sanki kendi evimde sığıntı gibi hissettiriyo bana karşı sanki içinde hiç merhamet kalmamış gibi
Uzun oldu kizlar hakkınızı helal edin bana da dua edin ki belimin ağrısı çabuk geçsin kimseye muhtaç olmim