Benim arkadaşımın bebeği de 6 aya kadar hep ağladı kızın gündüzü gecesi olmadı ne yaptıysa hangi hastaneye gittiyse susturamadilar ama şimdi 1 yaşında mışıl mışıl uyuyormuş
Canım sana bir şey diyim mi Benim^ oğlumda kolikti doktor kolik dedi hemde özele gitmiştik ama nasıl basedeceksiniz diye hiç düşünmedi bile neyse bir sürü damla denedim arada iyi oluyordu ama tamamen hiç geçmiyordu anason rezene kimyon hiçbiri ise yaramadı ve ben anladım ki her doktor anlamiyor ve her doktor her hastaya iyi gelmiyor başka bir doktora gittim gıcık oldum eski doktoruma sonra bu doktor bize iyi geldi dedi ki bağırsaklarının enzimlerinde sorun var dedi bağırsak düzenleyici ilaçlar verdi damlaları hic kullanmıyorum artık bir aydır çok şükür giderek düzeliyor acaba alsan mi sende bilemedim doktora sorsan sen benden iyi mi biliyorsun der şimdi
Atarax diye şurup var canım, doktora söyle danış uygun bulursa kullan.. ilk hamileligimde oğlum 2 aylik olana kadar akşamdan bi başlardı hiç susmadan sabaha kadar ağlardı perisan olmustuk artik bende oturup ağlardım annem kardeşim desteğe gelirdi elden ele çocuk susturmaya çalışırdık eşim desen gecenin 3ünde ise gidiyordu zaten uykusuz oda ayrı perişan.. en son doktorum bu şurubu verdi huzursuzlanmadan once yarim çay kaşığı ver demisti hergun deliren çıldıran çocuk sakinleşti:) mis gibi uyudu bende devam ettim dozunu hiç arttırmadım bi sure sonra kestim
1,499,692 soru
24,494,535 cevap
357,915 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın